Y yaagzrmkc Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Mayıs 2020 Mesajlar 2.932 Makaleler 2 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Diğer 21 Nisan 2021 #31 josianftw dedi: Evet, ekran kartı Ryzen 5 3600'ün altında kalır, darboğaz yapar diyorlar ve şu bottleneck testi yapan sitede test ettim orada da öyle çıkıyor ne derece güvenilir bilmem ama. Genişletmek için tıkla... Ekran kartı darboğaz falan yapamaz, saçmalık. 5900X ile GT210 darboğaz yapmıyor mesela. Alabilirsiniz rahatlıkla.
josianftw dedi: Evet, ekran kartı Ryzen 5 3600'ün altında kalır, darboğaz yapar diyorlar ve şu bottleneck testi yapan sitede test ettim orada da öyle çıkıyor ne derece güvenilir bilmem ama. Genişletmek için tıkla... Ekran kartı darboğaz falan yapamaz, saçmalık. 5900X ile GT210 darboğaz yapmıyor mesela. Alabilirsiniz rahatlıkla.
Salsa Megapat Zamanın Tanığı Katılım 7 Şubat 2017 Mesajlar 3.939 Çözümler 14 Yer Blackhole Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Nisan 2021 #32 3600 sevdasından vazgeçip arkadaşların dediği gibi 5600X alın. Ayrıca performansınızı kasa arttırmayacak. İşlemciden kısıp kasayı yükseltmenin hiçbir mantığı yok. josianftw dedi: Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası | ITOPYA En Özel Gaming Ürünler, Bilgisayar Toplama, Ekran Kartı, Ram, Disk, SSD,Bilgisayar kasaları, Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA'da www.itopya.com Şunu hazırlamıştım ben bi bakarmısınız fikriniz nedir ? Genişletmek için tıkla...
3600 sevdasından vazgeçip arkadaşların dediği gibi 5600X alın. Ayrıca performansınızı kasa arttırmayacak. İşlemciden kısıp kasayı yükseltmenin hiçbir mantığı yok. josianftw dedi: Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası | ITOPYA En Özel Gaming Ürünler, Bilgisayar Toplama, Ekran Kartı, Ram, Disk, SSD,Bilgisayar kasaları, Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA'da www.itopya.com Şunu hazırlamıştım ben bi bakarmısınız fikriniz nedir ? Genişletmek için tıkla...
J josianftw Centipat Katılım 21 Nisan 2021 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Nisan 2021 #33 yaagzrmkc dedi: Ekran kartı darboğaz falan yapamaz, saçmalık. 5900X ile GT210 darboğaz yapmıyor mesela. Alabilirsiniz rahatlıkla. Genişletmek için tıkla... Öğrenmiş oldum teşekkürler Salsa dedi: 3600 sevdasından vazgeçip arkadaşların dediği gibi 5600X alın. Ayrıca performansınızı kasa arttırmayacak. İşlemciden kısıp kasayı yükseltmenin hiçbir mantığı yok. Genişletmek için tıkla... tamamdır teşekkürler listedeki seçtigim anakartı alıyımmı peki 5600x ile beraber ? Son düzenleme: 21 Nisan 2021
yaagzrmkc dedi: Ekran kartı darboğaz falan yapamaz, saçmalık. 5900X ile GT210 darboğaz yapmıyor mesela. Alabilirsiniz rahatlıkla. Genişletmek için tıkla... Öğrenmiş oldum teşekkürler Salsa dedi: 3600 sevdasından vazgeçip arkadaşların dediği gibi 5600X alın. Ayrıca performansınızı kasa arttırmayacak. İşlemciden kısıp kasayı yükseltmenin hiçbir mantığı yok. Genişletmek için tıkla... tamamdır teşekkürler listedeki seçtigim anakartı alıyımmı peki 5600x ile beraber ?
Salsa Megapat Zamanın Tanığı Katılım 7 Şubat 2017 Mesajlar 3.939 Çözümler 14 Yer Blackhole Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Nisan 2021 #34 josianftw dedi: Öğrenmiş oldum teşekkürler tamamdır teşekkürler listedeki seçtigim anakartı alıyımmı peki 5600x ile beraber ? Genişletmek için tıkla... B450M Tomahawk güzeldir, alabilirsiniz.
josianftw dedi: Öğrenmiş oldum teşekkürler tamamdır teşekkürler listedeki seçtigim anakartı alıyımmı peki 5600x ile beraber ? Genişletmek için tıkla... B450M Tomahawk güzeldir, alabilirsiniz.
J josianftw Centipat Katılım 21 Nisan 2021 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Nisan 2021 #35 Salsa dedi: B450M Tomahawk güzeldir, alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... tamamdır Herkese teşekkürler arkadaşlar ♥ Son düzenleme: 21 Nisan 2021
Salsa dedi: B450M Tomahawk güzeldir, alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... tamamdır Herkese teşekkürler arkadaşlar ♥