7000 TL GTX1080 İ5-7600K Sistem Toplama

Intel almasın. Ryzen gayet güzel, Intel'den daha performanslı. Toplayayım mı isterseniz bir sistem?

Tabi olur hocam. 7000 TL'ye estetiği güzel maksimum performansı alabileceği bir PC olursa sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çok teşekkürler. Arkadaşıma konuya bak dedim ve beğenirse bunu beğenmezse yukarda benim yaptığım sistemi alacak. Bir de bu sistem stok soğutucu ile ne kadar OC olur? Ya da olur mu?
OC olmaz. Niye OC yapmak istiyor? Gayet ideal stok hızı. Turbo ile 3.7 GHz'ye çıkıyor zaten. Ryzen Intel'den daha önde şu an. Intel, 2K çözünürlükte Ryzen ile başa baş gidiyor, hem de Intel'in CPU kullanımı, Ryzen'ınkinden 2 kat fazla. OC yapmasına hiç mi hiç gerek yok. Gayet güzel oyun oynar bu sistemle. 60 FPS'in altına ineceğini sanmıyorum 2K'da.

Son düzenleme:
Bu da benden:

İşin içine hele 2K giriyorsa GTX 1080 Ti almak iyice gereksizleşiyor, GTX 1080 2K'da uzun yıllar maksimum performansı verecektir. Ti almak yerine depolama, işlemci gibi bileşenleri yükseltmek daha mantıklı bence, yoksa zorlama bir sistem ortaya çıkıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…