7000 TL Intel i7 6700K GTX 1080 Sistem Toplama

Cooler Master Nepton 240m ve 120 XL üretimden kaldırıldı mı dostlar, çok az sitede satışta şu an
silverstone'ların fiyatı daha uygun gibi sanki

oyun bilgisayarı olarak kullanacağım, soğutucuyu f/p ürünü olarak tercih edeceğim önerileriniz için şimdiden teşekkür

güncel

Arkadaşlar konunun acemisi olarak sağdan soldan kısa öneriler aldım ve Sinerji sistem toplama sihirbazından şöyle bir sistem oluşturdum. Kendim parçaları kurup toplayamayacağım için ve buradaki bilgisayarcılara güvenmediğim için özellikle bu tarz bir site seçtim.
  • Kasa içinde bu parçaların haricinde olması gereken bir eksik parça mevcut mudur arkadaşlar?
  • Fiyat performans olarak iyi ve uzun ömürlü olacak kasa önerinizi alabilirim.
  • 2500-3000 TL arası fiyata bulabileceğim en hızlı ve en iyi soğutmalı GTX 1080 modeli nedir? Yabancı sitelerin bazıları Zotac AMP! Extreme GTX 1080 demiş. O yüzden onu ekledim.
Yorumlarınızı bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.
Eki Görüntüle 184929
İşlemci: İ7 6700k
Anakart: ASRock Z170 Fatal1ty Gaming K6
RAM: Corsair Vengeance LPX 16 (2x8) GB 3000 Mhz
Ekran Kartı: MSI GTX 1080 Gaming X
HDD: Seagate Barracuda 2 TB 7200 RPM
SSD: Samsung 850 Evo 500 GB
İşlemci Soğutucu: Akasa Venom A10
Kasa: Corsair Spec-Alpha
Güç Kaynağı: Aerocool KCAS 80+Bronze 750 W
Toplam 7041 TL

Teknobiyotik'ten toplandı.

Arkadaşlar konunun acemisi olarak sağdan soldan kısa öneriler aldım ve Sinerji sistem toplama sihirbazından şöyle bir sistem oluşturdum. Kendim parçaları kurup toplayamayacağım için ve buradaki bilgisayarcılara güvenmediğim için özellikle bu tarz bir site seçtim.
  • Kasa içinde bu parçaların haricinde olması gereken bir eksik parça mevcut mudur arkadaşlar?
  • Fiyat performans olarak iyi ve uzun ömürlü olacak kasa önerinizi alabilirim.
  • 2500-3000 TL arası fiyata bulabileceğim en hızlı ve en iyi soğutmalı GTX 1080 modeli nedir? Yabancı sitelerin bazıları Zotac AMP! Extreme GTX 1080 demiş. O yüzden onu ekledim.
Yorumlarınızı bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.
Eki Görüntüle 184929
Asus'un teknik servis sorunu çözüldü mü acaba? Onu bir kontrol etmenizde fayda var

Kasa ayrı PSU ayrı al. Dark N10 kasa KCAS 600W PSU alıp artan bütçe ile Dark W240 soğutucu alabilirsin. Bu şekilde daha serin bir kasaya sahip olursun. 600W PSU fazlasıyla yeterlidir fazlasına gerek yok.
Hocam Dark W240 yeine Deep Cool Maelstorm 240T daha iyi olmazmı ?

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı