- Benden söylemesi, siz toplayın.- Valla o konuyu okudum şimdi tırsmadım değil, ama özellikle uyaracağım hatta o konunun linkini bile atacağım kendilerine uyarı olsun diye.
- SLI'yi ileride 4-5 yıl sonra yaparım diye düşünüyorum. Eğer güç kaynağında gold'a çıkarsam bütçeyi de aşıyorum. Ama KralGS'nin önerdiği kaynakta da gözüm kalmadı değil AeroCool Strike-X 1100W 80+Gold Single Rail Güç Kaynağı Platinumlar daha da uçuk fiyatlar
- Benzer fiyata en iyi kasa o mu peki dostum, cidden görüntü hiç mühim değil, çok fonksiyonlu iyi soğutan ve sessiz bir kasa istiyorum, masanın altında kendi halinde duracak ortalığı inletmeyecek bir şey.
-Kardeş 950 pro çok pahalıymış 2 katından fazla 850 evo'nuno fiyata 1 tb 850 evo alınıyor üste para artıyor, doğal olarak bütçemi de aşıyor
-MSI gtx1080 de yok sitede yalnız, evga gtx 1080'nin normal ve oc hızları msi'a göre daha yüksekti, bu durumda ondan daha iyi olmuyor mu?
-Tundra TD02-E'nin TD02-LITE'dan farkı nedir dostum, 30 tl bi fark var veririm hiç problem değil de merak ettim.
Ayrıca iyi ki technopat'a girip de konu açmışım bilmediğim bir sürü şeyi öğreniyorum, başka forumlarda bu kadar ilgilenilmemişti.
- Valla bu fiyata hem 80+Gold hem de 1100 W eminim ki zor bulunur
- Cooler Master Mastercase 5 elbette iyidir, NZXT önerdim, çünkü kalite bakımından çok iyi. Olmadı ise, bulabilirseniz Fractal Design Define R5 öneririm, NZXT H440'dan daha iyidir.
- Hocamız 950 Pro önermiş, çünkü yer bakımından olmasa bile hız bakımından uçuyor mübarek
- Clock hızları her zaman iyi olduğu anlamına gelmez, Misal; GTX 980ti'nin 1000 oranında Clock Speed'i var, GTX 1060'ın ise 1560, senin hesaba göre GTX 1060 GTX 980ti'yi çok kolay bir şekilde yenebilmesi lazım, ama gel gelelim 980ti kazanıyor.