Herdeja Kilopat Katılım 25 Mayıs 2018 Mesajlar 221 Yer Hogwarts Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ağustos 2023 #1 Merhaba, mekanik klavye arıyorum. Tercihim; Lineer Switch olması ve önceliğim %70 boyutlarında olması. Aklımda ASUS ROG AZOTH var. Önerilerinizi heyecanla bekliyorum.
Merhaba, mekanik klavye arıyorum. Tercihim; Lineer Switch olması ve önceliğim %70 boyutlarında olması. Aklımda ASUS ROG AZOTH var. Önerilerinizi heyecanla bekliyorum.
5 555108 Hectopat Katılım 21 Haziran 2022 Mesajlar 5.336 Çözümler 3 26 Ağustos 2023 #2 Herdeja dedi: Merhaba, mekanik klavye arıyorum. Tercihim; Lineer Switch olması ve önceliğim %70 boyutlarında olması. Aklımda ASUS ROG AZOTH var. Önerilerinizi heyecanla bekliyorum. Genişletmek için tıkla... 2.el satış kısmında dediklerine benzeyen bir klavye satılıyordu sanırım.
Herdeja dedi: Merhaba, mekanik klavye arıyorum. Tercihim; Lineer Switch olması ve önceliğim %70 boyutlarında olması. Aklımda ASUS ROG AZOTH var. Önerilerinizi heyecanla bekliyorum. Genişletmek için tıkla... 2.el satış kısmında dediklerine benzeyen bir klavye satılıyordu sanırım.