7000 TL oyun sistemi önerisi

o sitedekilere güveneceğine gel şuna bak
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
belki bu viedodan sonra o siteye bakmazsın
aradaki farkı gördünmü dostum şimdi bidaha söylermisin eşit miymiş ?
Ama doğrusu bu yani o zaman benim dediğim sistem hem uygun hem sıfır dediğin kasalardan iyi daha ne olsun.

Merhaba. Ben Rust oynayacağım ve bana sağlam bir sistem lazım. Bir sistem var ama millet alma diyor. i7 6700K GTX 1070 7700 TL bilmiyorum alsam mı? Ama yine de daha iyisi varsa yollayabilirsiniz.

Kankacığım.

Bu sistemi alabilirsin kankacığım, ben olsam alırdım ama sen bilirsin.

Son düzenleyen: Moderatör:

Bu sistem çok kötü biliyor musun? 7700 TL'ye i7 6700K GTX 1070 var ve 1650 arasında dağlar kadar fark var. Sana şöyle diyeyim 1650 1060'dan kötü bir kart. 1060, 1650'den 30 FPS 40 FPS fazla vermekte.

Haklıymışsın ne diyelim Versus'un oyununa geldik.

O zaman uygun oluyor dediğim sistem değil mi yani alayım bence ama yine de soralım.

Sana kalmış dostum, detaylı bir bak sitelere bu fiyatta RTX gördüğüm çok oldu ama bulamadım.

Sana kalmış dostum, detaylı bir bak sitelere bu fiyatta RTX gördüğüm çok oldu ama bulamadım.

Ben de gördüğümde şu an yok zaten R5 3600 RTX 2060 8K olursa havada alırım.

Kısa süreliğine indirimlerde olur.

İncehesabın Gaming gecelerinde sistemler oluyor cuma akşamı 19:00'dan sonra listelenmeye başlıyor bir bakarsınız beğenirseniz alırsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…