7000 TL Bütçe için maksimum maksimum 25" oyun ve günlük kullanım için monitör önerir misiniz?
Bu monitörü buldum ama yine de daha iyi seçenekleri değerlendirmek istiyorum.
şahsen 0.5ms ile 1ms arasındaki farkın sende büyük bir fark yaratacağını zannetmiyorum onun yerine 7.300 civari bir fiyata samsung odyssey 25" 240hz 1ms ips panel önerebilirim ayrıca pivot olduğu için rahatça istediğin açıda yükseklikte, dikey olarak kullanabilirsin.
7000 TL Bütçe için maksimum maksimum 25" oyun ve günlük kullanım için monitör önerir misiniz?
Bu monitörü buldum ama yine de daha iyi seçenekleri değerlendirmek istiyorum.
Şahsen 0.5ms ile 1ms arasındaki farkın sende büyük bir fark yaratacağını zannetmiyorum onun yerine 7.300 civari bir fiyata Samsung Odyssey 25" 240Hz 1ms IPS panel önerebilirim ayrıca pivot olduğu için rahatça istediğin açıda yükseklikte, dikey olarak kullanabilirsin.
240Hz IPS panel ve ayrıca pivot olması gibi artıları var fakat 180hz benim için yeterli pivota da ihtiyacım yok monitör olduğu gibi durur diyorsanız attığınız monitörü de alabilirsiniz
240Hz IPS panel ve ayrıca pivot olması gibi artıları var fakat 180Hz benim için yeterli pivota da ihtiyacım yok monitör olduğu gibi durur diyorsanız attığınız monitörü de alabilirsiniz.
iki monitör de 16.7 milyon renk değerine sahip ayrıca sizin attığınız 180hz monitörde g-sync desteği de bulunmuyor yani nvidia bir ekran kartına sahipseniz biraz para ekleyip g4 almanızı tavsiye ederim
şahsen 0.5ms ile 1ms arasındaki farkın sende büyük bir fark yaratacağını zannetmiyorum onun yerine 7.300 civari bir fiyata samsung odyssey 25" 240hz 1ms ips panel önerebilirim ayrıca pivot olduğu için rahatça istediğin açıda yükseklikte, dikey olarak kullanabilirsin.
Tekrardan selamlar. Bahsettiğiniz monitörü inceledim. Arkadaşım için tavsiye almıştım onunla da görüştüm ve bence bu daha mantıklı duruyor. Nvidia ekran kartı da kullandığı için G-Sync desteği bence işine yarayacak. Bu ürünün kutusunun içinden çıkan HDMI kablosu ile 240 Hz alınabilir mi? Ayrıyeten bir DP Kablo almak gerekir mi?