7000 TL oyun ve gündelik kullanım için 25" monitör önerisi

şahsen 0.5ms ile 1ms arasındaki farkın sende büyük bir fark yaratacağını zannetmiyorum onun yerine 7.300 civari bir fiyata samsung odyssey 25" 240hz 1ms ips panel önerebilirim ayrıca pivot olduğu için rahatça istediğin açıda yükseklikte, dikey olarak kullanabilirsin.

bu arada bahsetmeyi unuttum bu monitör aynı zamanda g-sync de barındırdığı için nvidia ekran kartın varsa çok daha faydasını görürsün

Şahsen 0.5ms ile 1ms arasındaki farkın sende büyük bir fark yaratacağını zannetmiyorum onun yerine 7.300 civari bir fiyata Samsung Odyssey 25" 240Hz 1ms IPS panel önerebilirim ayrıca pivot olduğu için rahatça istediğin açıda yükseklikte, dikey olarak kullanabilirsin.

Bu arada bahsetmeyi unuttum bu monitör aynı zamanda G-Sync de barındırdığı için NVIDIA ekran kartın varsa çok daha faydasını görürsün.

Asus Tuf Gaming VG249Q3A 23.8" 1ms 180Hz IPS Oyuncu Monitörü fiyatı, teknik özellikleri, Asus oyuncu monitör modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da hocam bende bu monitörü almayı düşünüyorum aradaki farkı verip G4 almaya değer mi ne gibi artıları var?

Son düzenleme:
240Hz IPS panel ve ayrıca pivot olması gibi artıları var fakat 180hz benim için yeterli pivota da ihtiyacım yok monitör olduğu gibi durur diyorsanız attığınız monitörü de alabilirsiniz

şahsen 0.5ms ile 1ms arasındaki farkın sende büyük bir fark yaratacağını zannetmiyorum onun yerine 7.300 civari bir fiyata samsung odyssey 25" 240hz 1ms ips panel önerebilirim ayrıca pivot olduğu için rahatça istediğin açıda yükseklikte, dikey olarak kullanabilirsin.

bu arada bahsetmeyi unuttum bu monitör aynı zamanda g-sync de barındırdığı için nvidia ekran kartın varsa çok daha faydasını görürsün
Tekrardan selamlar. Bahsettiğiniz monitörü inceledim. Arkadaşım için tavsiye almıştım onunla da görüştüm ve bence bu daha mantıklı duruyor. Nvidia ekran kartı da kullandığı için G-Sync desteği bence işine yarayacak. Bu ürünün kutusunun içinden çıkan HDMI kablosu ile 240 Hz alınabilir mi? Ayrıyeten bir DP Kablo almak gerekir mi?

Bazı monitörlerde DP gerekiyor 240 hz almak için hdmi 2.2 destekli o monitör hdmi ile alırsınız diye düşünüyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı