7000 TL RTX 2060 içeren sistem toplama

Neden alasınız ki ? 1080p yüksek FPS değerleri için gayet iyi bir ikili.
GTX 1080, 1080p için fazla bir ekran kartıdır. İstenilen verimi almak için 2K - 4K monitör tercih edilmelidir. 2K ideal seçim olacaktır.

Ben sizi uyarmıyorum, doğru kabul edilen bilgiyi paylaşıyorum. 2 - 3 sene muhabbetine gelecek olursak ekran kartını gitsin 3 sene sonra alsın o zaman. Şimdilerde 1080p için GTX 1080 gereksiz masraf olur. Ayrıca (kişisel görüşüm) GTX 1080 5 sene daha yeni çıkan oyunları 2K' da akıcı şekilde oynatır.

3 sene sonra almaktan ise şimdi alsın. Sonra cebinden tekrar para çıkarmasına gerek var mı ?

3 sene sonra almaktan ise şimdi alsın. Sonra cebinden tekrar para çıkarmasına gerek var mı ?
Birincisi önümüzdeki 3 sene içinde bizi ne bekliyor bilemezsiniz. İkincisi 3 sene sonra o günün oyunlarına1080p için o kart uygun sayılırsa alınır. O zaman daha ucuz olur. Tekrar para çıkması değil olay, toplanılan sistemden verim alabilmek. Gerekli bilgilerin verildiğini düşünüyorum. GTX 1080 almasın demiyorum lakin yorumlarınız saçma. GTX 1080 alacaksa arkadaş 2K monitör tavsiye ederim. Tartışma burada bitsin. Alacak kişi karar verir gerisine.

Bu kadar yazı yazacağınıza bir öneri de siz yapsaydınız keşke. Tartışmayı da ben başlatmadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…