7000 TL sistem önerisi

Aspect987

Centipat
Katılım
12 Ocak 2021
Mesajlar
31
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar birkaç gün önce bir yazı paylaşmıştım toplayacağım bilgisayar ile ilgili o yazıya bakabilirsiniz onunla ilgili bir sorum vardı onu yazıda belirteceğim.
Ben borsa ile uğraşıyorum dolayısıyla çoklu pencere, Chrome da çoklu sekme kullanmaktayım ve bunlar CPU’ya yük bindiriyor önceki yazımda R5 5600X alacağımı belirtmiştim, R5 3600 veya R5 3600X diğer CPU’dan ne kadar düşük?
Ben bu bilgisayarı hem iş hem oyun için kullanacağım 6-7k civarında bana bir sistem önerir misiniz önceki yazıdaki gibi bir şey yapmak istiyordum ama yurt dışına gitme ihtimalim var ve bilgisayarı yanıma alamayacağıma göre kardeşime kalacak o yüzden bu fiyat bandında beni en az 2 sene götürebilecek bir şey olursa harika olur.
Ekran kartı olarak MSI 1660 Gaming X düşünüyorum şu anda 3200TL (super veya Ti modeli değil).Oynayacağım oyunlar: Star Wars: Battlefront 2, AC Valhalla, RDR2.
Ve son olarak bu sistem benim önceki yazımdaki sistemden ne kadar düşük bir sistem olur en az kaç FPS fark olur oyunlarda ve 1 sene sonra kasmaya başlar mı?
P. S Anakart ATX boyutunda olursa iyi olur.
 
Son düzenleme:
Hocam ben İtopya'da görmüştüm ama stokları hala duruyor. İndirime girerse acele edip alabilirsiniz.

Bende sistem toplayacağım ekran kartında tıkandığım için bekliyorum. Herkes stokları bekle, 3000 serisini bekle diyor. Umarım fena patlamayız. Ekran kartını beklerken diğer parçaların fiyatları çok artmaz inşallah.
 
Hocam 3060'ın çıkış fiyatının 3.200₺ olacağı tahmin ediliyor. O paraya indirimde 2060 bulabilirsiniz hem.
@Lowell1 neden? Ne yanlış yaptım ki? Sadece bir öneride bulundum.
Söylediğin fiyatlar gerçek olmayacak kadar ütopik. 2060 artık üretilmeyecek, nasıl indirimde o fiyata bulacaksın? Adamlar günahını satmaz o paraya.
 

Geri
Yukarı