Kanka monitör yok sadece SSD var 480 GB SATA 3 Valorant CS:GO ve GTA 5 vs bunun tarzı oyunları rahatça oynatacak bir şey var mı aklınızda 9K yı geçebilir biraz.
Üstteki sistemi al bütçen artmıyorsa.
Artıyorsa kasayı CG560 yap bunu al
![]()
AMD R5 5500-ASUS GeForce DUAL-RTX3050 6GB-ASUS PRIME B450M-K II-HIKVISION16GB-512GB SSD Uygun Fiyatları ile Tebilonda
TEBİLON Marka AMD R5 5500-ASUS GeForce DUAL-RTX3050 6GB-ASUS PRIME B450M-K II-HIKVISION16GB-512GB SSD Avantajlı Fiyatları ve Taksit Seçenekleri ile Tebilondawww.tebilon.com
Evet 2.el olabilir zaten çoğu şeyi 2. el alacağım montöre de para ayırmak istiyorum.
Hazır sisitem önermez isen sevinirim bunlar pahalı oluyor monitöre de para ayırcağım.
bilgisayar için 9k bütçem var monitörümüde ikinci el olarak düşündüm daha çok önemli parçaları sıfır ayarında alacağımHazır sistemler daha ucuz
Sizin monitör ve bilgisayarı için toplam bütçeniz nedir?
Bilgisayar için 9K bütçem var monitörümüde ikinci el olarak düşündüm daha çok önemli parçaları sıfır ayarında alacağım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.