7000 TL sistem toplama

Bütçe
7-9K

653139

Decapat
Arkadaşlar selam. Sistem toplamayı bilmiyorum biriniz yardım edebilir mi? FPS oyuncusuyum i3 10100F için uygun ekran kartı vs veya daha iyi bir işlemci ile bir sistem önerir misiniz? 7-9k bütçem var. :)

Son düzenleyen: Moderatör:
7-9 k ya güzel ni pc yok fakat hangi oyunları oynadığını söylersen bi sistem yapabilirim monitör ve kasa varmıdır? yada başka parçalar elinizde

Kanka monitör yok sadece SSD var 480 GB SATA 3 Valorant CS:GO ve GTA 5 vs bunun tarzı oyunları rahatça oynatacak bir şey var mı aklınızda 9K yı geçebilir biraz

Kanka monitör yok sadece SSD var 480 GB SATA 3 Valorant CS:GO ve GTA 5 vs bunun tarzı oyunları rahatça oynatacak bir şey var mı aklınızda 9K yı geçebilir biraz.

Üstteki sistemi al bütçen artmıyorsa.
Artıyorsa kasayı CG560 yap bunu al

Evet 2.el olabilir zaten çoğu şeyi 2. El alacağım montöre de para ayırmak istiyorum

hazır sisitem önermez isen sevinirim bunlar pahalı oluyor monitöre de para ayırcağım
Üstteki sistemi al bütçen artmıyorsa.
Artıyorsa kasayı CG560 yap bunu al

Hazır sistemler daha ucuz
Sizin monitör ve bilgisayarı için toplam bütçeniz nedir?
bilgisayar için 9k bütçem var monitörümüde ikinci el olarak düşündüm daha çok önemli parçaları sıfır ayarında alacağım

Eğer ikinci el 7-8 k ya güzel bir şey hakkında bilgi verirseniz sevinirim

Bilgisayar için 9K bütçem var monitörümüde ikinci el olarak düşündüm daha çok önemli parçaları sıfır ayarında alacağım.

2. el topladın diyelim
RX580 2000TL.
R5 3600 1800TL
A320 1000TL.
2x8 RAM 750TL.
Kasa 750TL.
PSU 600TL.
Bunlar 7000TL tutuyor uygun fiyatlı yazmam rağmen.
Üstte sıfır sistem 8200TL.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı