7000 TL Sistem toplama

Bütçe
$1100

Arkuy

Kilopat
Daha fazla  
Merhabalar arkadaşlar,
Bu başlık ile benzer başlıklar taşıyan diğer konuları inceledim fakat istediğimi bulamadım bu yüzden yeni bir konu açma ihtiyacı duydum.
Yaklaşık 1 aydır araştırma içerisindeyim, öncelikle AMD ekran kartlarına pek sıcak bakmıyorum genelde yazılımsal sorunları oluyor ve bu tür konularda ise hiç şansım yoktur.
Ekran kartı olarak tercihim NVIDIA RTX ekran kartlarıdır. İşlemci olarak ise tercihimi AMD Ryzen 5 3600'dan yana kullanıyorum. RAM olarak ise 32 GB tercihimdir.
İtopya'da araştırmam sonucunda Teknopanda sistemi ile karşılaştım ve birkaç ufak değişiklik yaptım. Resimdeki üzerinde değişiklikler yaptığım sistemi tavsiye eder misiniz?

teknopanda.PNG

Merhabalar arkadaşlar,
Bu başlık ile benzer başlıklar taşıyan diğer konuları inceledim fakat istediğimi bulamadım bu yüzden yeni bir konu açma ihtiyacı duydum.
Yaklaşık 1 aydır araştırma içerisindeyim, öncelikle AMD ekran kartlarına pek sıcak bakmıyorum genelde yazılımsal sorunları oluyor ve bu tür konularda ise hiç şansım yoktur.
Ekran kartı olarak tercihim NVIDIA RTX ekran kartlarıdır. İşlemci olarak ise tercihimi AMD Ryzen 5 3600'dan yana kullanıyorum. RAM olarak ise 32 GB tercihimdir.
İtopya'da araştırmam sonucunda Teknopanda sistemi ile karşılaştım ve birkaç ufak değişiklik yaptım. Resimdeki üzerinde değişiklikler yaptığım sistemi tavsiye eder misiniz?

Eki Görüntüle 596432
Ekran kartının soğutması kötü.

Ram 16gb yetecektir.Bu sistemde daha iyi anakart ve psu alabilirsiniz.Parçaları toplu alınca montaj da yapıyorlar benim bildiğim.

Dosya Ekleri

• sistem.PNG
    sistem.PNG
    37,1 KB · Görüntüleme: 96
Yazılımcı olduğum için test aşamalarında ram ve cpu'yu aşırı yoruyorum, kullandığım bilgisayar artık yorulmaya başladı o yüzden sistem topalamak istiyorum, haftasonları sadece arkadaşlarla oyun oyun oynuyoruz geri kalanında işte kullanacağım
Hocam diyeceğim şey alakasız ama sadece oyun için bakıyorsanız o bütçe ile oyun konsolu da alınabilir.
Evde kalmayı unutmayalım. 🙃
Pandemi süreci başladığından beri evdeyim hocam :D işimdi masabaşı olduğu için biraz kilo bile aldım fakat oyun konsoluna o kadar para vermek bana saçma geliyor
Ram 16gb yetecektir.Bu sistemde daha iyi anakart ve psu alabilirsiniz.Parçaları toplu alınca montaj da yapıyorlar benim bildiğim.
600W bu sisteme yeterli mi hocam? 2060'lı sistemler için genellikle 650W ve üzeri öneriliyor

600w yeterli gelecektir fsp hydro serisi, corsair kasadaki psudan daha kalitelidir.Daha yüksek watt isterseniz bu da olabilir.
Ram 32gb iş içinse oyun da çok oynamıyormuşsunuz ekran kartından 1 tık kısabilirsiniz.Diğer parçalardan kısmayı önermem stabillik açısından.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı