7000 TL telefon önerisi

Bütçe
7000
@Poinefe Ygtg'nin dediği gibi Samsung Galaxy S20 Plus bakabilirsiniz.

Evet zaten şu an kalan tek aday o Xiaomi'lerin hepsi elendi, POCO da elendi. Samsung'da da tek o kaldı ama işlemcisi hakkında kötü yorumlar var. Sen biliyor musun o konu hakkında bir şey? Çok ısınıyormuş, şarjı daha hızlı bitiriyormus falan diye doğru mudur?

ASUS ROG Phone 2

Türkiye de satışı yok diye biliyorum.
 
@Poinefe o konuda @BERWAR yardımcı olacaktır. Diğer işlemcilere göre batarya tüketimi daha fazla diye biliyorum.

Vallaha abi ben galiba S20+ alacağım da şimdi bazıları Mi 10T Pro da öneriyor, zaten Xiaomi kullanıyorum, ne kadar sıkıntı olabilir diyorum. Yazılımsal problemleri çok arada kaldım vallaha.

Hocam şaka mı yapıyorsunuz?

S20 FE sorunlu bir cihaz, tavsiye etmem.

Galiba sizin daha önce bir yorumunuzu görmüştüm emin olmak için soruyorum Mi 10T Pro önerir misiniz?
 
S20 Plus modelinin batarya testlerine bakabilirsiniz, Exynos 990 yongası bataryayı sömürüyor maalesef bu bir gerçek, SD 865 olsaydı bu cihazın batarya performansı çok daha iyi olurdu. Buna rağmen bataryası yine 1 günü çıkaracaktır.
Ekran Görüntüsü (10).png
 
F3 - mi 10t pro - s21 fe ----> ben bu telefonların iyi olduğunu düşünüyorum öte yandan iphone 11 ne kadar güçlü bir cihaz olsa da ekran tarafında çok başarısız bir cihaz olarak görüyorum ekran çok önemli değilse iphone 11 ide oneririm. Ayrıca telefondan beklentilerinizi (şu gecirmezlik, oyun performansı, kamera vs.) yazarsaniz daha yardimci olabiliriz :)
 

Yeni konular

Geri
Yukarı