7000 TL uzaktan eğitim için laptop tavsiyesi

Bütçe
7000

Batuhan46

Kilopat
Katılım
23 Temmuz 2017
Mesajlar
175
Çözümler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Daha önce uzaktan eğitim için telefon tavsiyesi adlı bir konu açmıştım. Daha sonra bilgisayarın daha işime yarayacağını düşünerek laptoplara yöneldim. Kullanım amacım uzaktan dersler için. PowerPoint gibi şeylerde kasma donma olmadan çalışan, hızlı açılıp kapanan bir bilgisayar lazım.
Öyle çok fazla oyun oynayan biri değilim (EU 4, HOI4 falan en fazla). Bu kriterlerde araştırırken hem sizin tavsiyelerinizi merak ediyorum hem de bazı sorularıma cevap bulmak istiyorum.
-İris ekran kartı nasıl?
-Dahili ekran karti mi yoksa harici mi?(Ryzen 7 5700U ve MX130)
-MediaMarkt baktığım yer. Bilgisayarlar FreeDOS mudur?
 
Son düzenleyen: Moderatör:

13 inch ve oyuna yönelik değil (harici ekran kartı yok) ama bu fiyata şahsen bunu öneririm, 2k ekrana sahip, Ryzen 7, 16 Ram ve 512 SSD. 300 TL indirim kuponuyla alabilirsiniz Huawei resmi mağazaınsıdan. Yanına mouse ve çantada hediye ediyor. Oyun oynamasam bu fiyata bu cihazı alırdım. Ekran kartı öncelikli olmayan oyunlarda işinizi görür CS Go gibi veya eski oyunları oynarsınız zira işlemcisi iyi.
 
Son düzenleme:

13 inch ve oyuna yönelik değil )hrici ekran kartı yok) ama bu fiyata şahsen bunu öneririm, 2K ekrana sahip, Ryzen 7, 16 RAM ve 512 SSD. 300 TL indirim kuponuyla labailirsiniz Huawei resmi mağazaınsdan. Yanına mouse ve çantada hediye ediyor. Oyun oynamasam bu fiyata bu cihazı alırdım. Ekran kartı öncelikli olmayan oyunlarda işinizi görür CS:GO gibi veya eski oyunları oynarsınız zira işlemcisi iyi.

Huawei gerçekten bu işi biliyor. Teşekkür ederim.
 

Geri
Yukarı