VolumeZero
Decapat
Merhabalar. Şu an Intel i3-6100, MSI Bazooka anakart, 8 GB RAM, 2 GB ekran kartı ve 240 GB SSD ile idare ediyorum. Gayet işimi görüyor fakat 1-2 yıl sonra yeni bilgisayar ihtiyacım olacak. Çıkarıp zank diye ortaya 7-8 bin TL para koyamayabilirim. O yüzden 1 yıl içinde yavaş yavaş bilgisayar toplamak istiyorum. 2-3 ayda bir parça alabilecek maddi gücüm var. İleriye yönelik bilgisayar toplamak istiyorum. Bu konuda yardımcı olur musunuz? Ben Intel i5-10400F işlemci alarak başlamak istedim fakat doğru mu yaparım acaba? Bu konuda meşhur, ünlü Recep Baltaş ve malikanesindeki bilgili saygın arkadaşlara danışmak istedim. Yardımcı olursanız çok sevinirim.
Bütçem şu şekilde: 3 ayda bir 1500 TL civarı ödeme yapabilirim bilgisayar için. Yani 8-9 bin TL'ye kadar çıkabilirim maksimum. Öncelikli hedefim işlemci, anakart ve ekran kartını almak. Genellikle ofis işleri için kullanıyorum fakat oyun da oynanabilecek bir sistem istiyorum.
Bütçem şu şekilde: 3 ayda bir 1500 TL civarı ödeme yapabilirim bilgisayar için. Yani 8-9 bin TL'ye kadar çıkabilirim maksimum. Öncelikli hedefim işlemci, anakart ve ekran kartını almak. Genellikle ofis işleri için kullanıyorum fakat oyun da oynanabilecek bir sistem istiyorum.