7000 TL'ye 240 Hz monitör önerisi

Doğrudur hatta G4'ü kötülemek için para bile verdiler.
Önce Odyssey G4'e ghosting var dediniz sonra da ben kanıt isteyince e tabi elinizde kanıt olmadığı için Odyssey G3 ile karıştırmışım dediniz. Şimdi de böyle sataşıyorsunuz... hadsizlik ediyorsunuz ama çocukla çocuk olmaya gerek yok. Temiz bir yazı yazacağım.

Buyur, bu VG259QM modelinin UFO Ghosting testi:
1RjdDqc.png

UFO'ların arkasındaki gölgelenmeyi görüyorsun değil mi? Peki 280 Hz'e çekilince ne olmuş? Bu gölge overshoot hata oranı arttığı için beyazımsıya dönüşmüş daha da belirgin olmuş bunun adı da inverse ghosting.

Tamam şimdi gelelim Odyssey G4'e:
1682990322422-png.png

Bu görüntüyü Technopatta ürünü tavsiyemle alan bir arkadaş paylaştı. Bu nedenle, yukarıdaki gibi profesyonel bir çekim değil ama öyle olmamasına rağmen daha temiz gözüküyor. Peki, neden daha temiz? Onu da açıklıyım çünkü salladığın gibi değil en ufak ghosting yok. Onu bırak overshoot hata oranı bile yok. Hani ghosting sorunluydu ya Odyssey G4?

Sen kendin istediğini alabilirsin ancak konu sahibini yanlış bilgilendirme yani kısacası bilmediğin konulara yorum yapma. İnsanların parasını çöpe atmasına sebep olursun. Herkes senin gibi fanboy olmadığı için de parasına üzülür. Şahsen o kadar para verip 1. görüntüdeki gölgeleri görseydim monitörü çöpe koyardım ki bu, çöp kutusundaki diğer çöplere hakaret olurdu... diyeceklerim bu kadar.

Önce Odyssey G4'e ghosting var dediniz sonra da ben kanıt isteyince e tabi elinizde kanıt olmadığı için Odyssey G3 ile karıştırmışım dediniz. Şimdi de böyle sataşıyorsunuz... hadsizlik ediyorsunuz ama çocukla çocuk olmaya gerek yok. Temiz bir yazı yazacağım.

Buyur, bu VG259QM modelinin UFO Ghosting testi:
Eki Görüntüle 1770238
UFO'ların arkasındaki gölgelenmeyi görüyorsun değil mi? Peki 280 Hz'e çekilince ne olmuş? Bu gölge overshoot hata oranı arttığı için beyazımsıya dönüşmüş daha da belirgin olmuş bunun adı da inverse ghosting.

Tamam şimdi gelelim Odyssey G4'e:
Eki Görüntüle 1770239
Bu görüntüyü Technopatta ürünü tavsiyemle alan bir arkadaş paylaştı. Bu nedenle, yukarıdaki gibi profesyonel bir çekim değil ama öyle olmamasına rağmen daha temiz gözüküyor. Peki, neden daha temiz? Onu da açıklıyım çünkü salladığın gibi değil en ufak ghosting yok. Onu bırak overshoot hata oranı bile yok. Hani ghosting sorunluydu ya Odyssey G4?

Sen kendin istediğini alabilirsin ancak konu sahibini yanlış bilgilendirme yani kısacası bilmediğin konulara yorum yapma. İnsanların parasını çöpe atmasına sebep olursun. Herkes senin gibi fanboy olmadığı için de parasına üzülür. Şahsen o kadar para verip 1. görüntüdeki gölgeleri görseydim monitörü çöpe koyardım ki bu, çöp kutusundaki diğer çöplere hakaret olurdu... diyeceklerim bu kadar.
Detaylı yorumlarınız ve ilginiz için teşekkür ederim fiyatlar bu kadar yüksekken verdiğimiz paranın karşılığını almak istiyoruz, bu kadar para verip aldığımız ürün sorunlu çıkınca da tüm hevesi kaçıyor insanın. Verdiğiniz bilgiler gayet açıklayıcı ve yeterli oldu benim için.

Detaylı yorumlarınız ve ilginiz için teşekkür ederim fiyatlar bu kadar yüksekken verdiğimiz paranın karşılığını almak istiyoruz, bu kadar para verip aldığımız ürün sorunlu çıkınca da tüm hevesi kaçıyor insanın. Verdiğiniz bilgiler gayet açıklayıcı ve yeterli oldu benim için.
Rica ederim hocam ne demek. Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana.

Ürün gelince eğer isterseniz deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz ve yardıma ihtiyacınız olursa etiket atmanız yeterli.

Ben fanboyluk yapmadım hocam. Özür dilerim hakkınızı helal edin. Gerçekten bu konuda bilgisiz olmama rağmen sırf birkaç kere kullanıp beğendiğim için boş yorum yaptım. Kabul ediyorum. Hadi ben dersimi aldım ve aklında ASUS 280Hz monitör almak olan birisine ASUS önerisi yaptığım için hemen koştum ve bu cihazın ghostingli olduğunu söyledim. Bu bütçede en iyisinin G4 olacağından bahsettim ve ısrarla ASUS almak istediğini bana bu şekilde açıkladı.

:////

@88602 sizi de sinirlendirdiğim için özür dilerim.

@88602 ben de size bir soru sorayım eşimde 165Hz 0.5ms IPS Acer montiör var, profesyonel FPS oyuncusuyum. Bu zamana kadar 165Hz ile birçok şeyi başardım. Ve Hz değerimi yükseltmek istiyorum. 165Hz'den 240a geçmeye değer mi? Veya almışken indirime düşen 360'lardan mı almak lazım?

Dosya Ekleri

• Screenshot_20230508_020811_com.opera.browser_edit_141339794403432.jpg
    Screenshot_20230508_020811_com.opera.browser_edit_141339794403432.jpg
    104,3 KB · Görüntüleme: 42
Ben fanboyluk yapmadım hocam. Özür dilerim hakkınızı helal edin. Gerçekten bu konuda bilgisiz olmama rağmen sırf birkaç kere kullanıp beğendiğim için boş yorum yaptım. Kabul ediyorum
Helal olsun. En azından hatanızın farkına vardınız. Bu forumda sizin kadar olamayanlar da var.
Hadi ben dersimi aldım ve aklında ASUS 280Hz monitör almak olan birisine ASUS önerisi yaptığım için hemen koştum ve bu cihazın ghostingli olduğunu söyledim. Bu bütçede en iyisinin G4 olacağından bahsettim ve ısrarla ASUS almak istediğini bana bu şekilde açıkladı.
Kendisi bilir. Yapacak bir şey yok.
@P R O F O U N D sizi de sinirlendirdiğim için özür dilerim.
Sinirlenmedim. Sadece bilgisi dışındaki konulara gelip çok bilmiş gibi konuşup yanlış bilgi yayanları görünce forumdan soğuyorum.
@P R O F O U N D ben de size bir soru sorayım eşimde 165Hz 0.5ms IPS Acer montiör var, profesyonel FPS oyuncusuyum. Bu zamana kadar 165Hz ile birçok şeyi başardım. Ve Hz değerimi yükseltmek istiyorum. 165Hz'den 240a geçmeye değer mi? Veya almışken indirime düşen 360'lardan mı almak lazım?
165 Hz'den 240 Hz'e geçişin etkisi cidden farkedilir olacaktır ama 240 Hz'den 360 Hz'e geçiş o kadar büyük bir yankı uyandırmaz. Eğer seçimi muhalefetin kazancağını düşünüyorsanız indirimleri bekleyin derim fakat ben o kadar olumlu düşünmüyorum.

Helal olsun. En azından hatanızın farkına vardınız. Bu forumda sizin kadar olamayanlar da var.

Kendisi bilir. Yapacak bir şey yok.

Sinirlenmedim. Sadece bilgisi dışındaki konulara gelip çok bilmiş gibi konuşup yanlış bilgi yayanları görünce forumdan soğuyorum.

165 Hz'den 240 Hz'e geçişin etkisi cidden fark edilir olacaktır ama 240 Hz'den 360 Hz'e geçiş o kadar büyük bir yankı uyandırmaz. Eğer seçimi muhalefetin kazancağını düşünüyorsanız indirimleri bekleyin derim fakat ben o kadar olumlu düşünmüyorum.

Çok rahat bir şekilde kazanacak adım gibi eminim. O zaman ben de 165Hz'den 240a geçerim. FPS oyunları için faydası olacağını söylüyorsanıs ve 240 ile 360 arasında çok bir fark olmadığını söylüyorsanız geçerim. Peki en iyi 240 G4 müdür? Bu aralar çok fazla AOC 240 görüyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı