7000 TL'ye fare önerisi

Peki siz bir fare önercek olsaydınız ne önerirdiniz kusura bakmayın espor ile ilgileniyorum ve fare benim için çok önemli olduğu için sorular ile darlamamışımdır umarım kimseyi.

Esrağfirullah, ben delikli magnezyum denemeni isterdim ama malum Wraith paketi açtığın an iade hakkını bitiriyor. Ying CF desem stoğu yok ama eğer 2. el alırım dersen,

Pazarlık yaparsın.

8000 Hz bir fare düşünüyordum ama sizin bu konudaki görüşünüz nedir 4000 ve 8000 arasında bir fark var mıdır ve aldığım fareun 2 3 yıl idare etmesini istiyorum aslında Superlight 2 güncelleme almaya devam edecek mi?

bu mausu ilk kez gördüm hiç kullandınızmı yorumunuz nedir
Ben kullanmadım çevremdekilerin ve kullananların yorumlarına bakılırsa gayet güzel bir mouse.

Esrağfirullah, ben delikli magnezyum denemeni isterdim ama malum Wraith paketi açtığın an iade hakkını bitiriyor. Ying CF desem stoğu yok ama eğer 2. el alırım dersen,

Pazarlık yaparsın.

Hocam 2. el bir farea 8 bin vermek tedirgin edici oluyor açıkçası delikli magnezyum dediğinizin linkini atar mısınız?

magnezyum dediğinizin linkini atar mısınız?

Hocam 2. el bir farea 8 bin vermek tedirgin edici oluyor açıkçası delikli magnezyum dediğinizin linkini atar mısınız?

Delikler rahatsız etmiyor bu arada, aksine daha kontrollü deneyim sunuyor. Tabii bendeki böyle. Magnezyumlar ile arasında dağlar kadar fark olduğu için net bir şey diyemem. Fakat onlar da iyi hissettiriyordur diye düşünüyorum.

Delikler rahatsız etmiyor bu arada, aksine daha kontrollü deneyim sunuyor. Tabii bendeki böyle. Magnezyumlar ile arasında dağlar kadar fark olduğu için net bir şey diyemem. Fakat onlar da iyi hissettiriyordur diye düşünüyorum.

Sizin kullandığınız fare neydi acaba.

Ve Wraith markasını çok duymadığım için biraz tedirgin hissediyorum.

Sizin kullandığınız fare neydi acaba.

Ve Wraith markasını çok duymadığım için biraz tedirgin hissediyorum.
Wraith Türkiyede bulunmayan ekipmanları vs. Türkiyeye getiriyor güvenilir site daha önce 2 defa alışveriş yaptım hiç sorun yaşamadım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı