Peki siz bir fare önercek olsaydınız ne önerirdiniz kusura bakmayın espor ile ilgileniyorum ve fare benim için çok önemli olduğu için sorular ile darlamamışımdır umarım kimseyi.
Esrağfirullah, ben delikli magnezyum denemeni isterdim ama malum Wraith paketi açtığın an iade hakkını bitiriyor. Ying CF desem stoğu yok ama eğer 2. el alırım dersen,
8000 Hz bir fare düşünüyordum ama sizin bu konudaki görüşünüz nedir 4000 ve 8000 arasında bir fark var mıdır ve aldığım fareun 2 3 yıl idare etmesini istiyorum aslında Superlight 2 güncelleme almaya devam edecek mi?
bu mausu ilk kez gördüm hiç kullandınızmı yorumunuz nedir
Esrağfirullah, ben delikli magnezyum denemeni isterdim ama malum Wraith paketi açtığın an iade hakkını bitiriyor. Ying CF desem stoğu yok ama eğer 2. el alırım dersen,
Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...
Delikler rahatsız etmiyor bu arada, aksine daha kontrollü deneyim sunuyor. Tabii bendeki böyle. Magnezyumlar ile arasında dağlar kadar fark olduğu için net bir şey diyemem. Fakat onlar da iyi hissettiriyordur diye düşünüyorum.
Delikler rahatsız etmiyor bu arada, aksine daha kontrollü deneyim sunuyor. Tabii bendeki böyle. Magnezyumlar ile arasında dağlar kadar fark olduğu için net bir şey diyemem. Fakat onlar da iyi hissettiriyordur diye düşünüyorum.