7000 TL'ye kadar Gamebook Önerisi

Xplicit

Hectopat
Daha fazla  
MSI gt72 970m'li model stoklarda yok. Mesaj attım yeni modeller gelecekmiş ama yine de pahalı gibi fiyat.

Asus g751 970m'li model hoşuma gitti ama 7.500 vermeye değer mi bilmiyorum.

MSI gs ve ge serisinde ısınma sorunu var sanırım o yüzden onlara sıcak bakmıyorum.

Trollemediğiniz sürece her türlü cevaba açığım. Oyun ve mühendislik prog. için kullanacağım. 5 sene kullanacağım.

Msi'ın yeni gelen GT72s 6qd modeli ile gs70'in yeni modeli arasında kaldım. Sizce ne yapayım ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Her zaman en yeni tasarımlar tercihimdir. GT72 modellerinden sana uygun olanı almalısınız bence..

15.6 inç MONSTER® TULPAR T5 V5.2 15.6"
17.3 inç MONSTER® TULPAR T7 V4.2 17.3"
İkisinin de özellikleri aynı, 5. nesil işlemci, 3 fanlı soğutma, alüminyum kasa, 3 cm'den ince, ve GTX 980M. Aralarında 400 TL fiyat farkı var.
Aralarında 400 TL fark yok. Aralarında uçurum var. MSI ile Monster kıyaslanması çok saçma. Sadece ekran kartı işlemciye bakarak notebook alınmaz. Konuda belirtmedim ama şimdi belirteyim Monster önermeyiniz. Msi'a alternatif sadece Asus olabilir. Alienware zaten satılmıyor satılsa onu alırdım.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı