7000₺ Ultrabook veya gamebook önerisi

Turaç Aydın

Hectopat
Katılım
21 Temmuz 2020
Mesajlar
9
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba şu an elimde MSI modern14 A10RAS-1045XTR modeli var. Bu model MacBook'un az alternatiflerinden biri ama upgrade yapmak için anakartı çıkarmak gerekiyor. Bir kere mecburen açtım ama elimde kalmasından korkuyorum bir süre sonra. Bir de tabii MSI olduğu için kendi fiyatına göre özellikleri bayağı kötü(6 bin TL'ye i7-10510U varken bu laptop 8 bin TL ve i5 10210U).7 bin TL'ye kullanabileceğim güzel bir Ultrabook önerir misiniz? (Aklımda pozitif teknoloji sitesinden öğrenci indiriminden 7000'e MacBook Air 2020 i3 almak var ama Mac hiç kullanmadım emin değilim o yüzden.)
 
Eğer yazılımcı veya o tarz birşey için almıyorsanız Macbook çok gereksiz 7000 TL yi i3 işlemciye vermeye hiç gerek,monster gibi alternatiflerde mevcut en son baktığımda i5 10.nesil işlemci ve 1650 ye sahip monster modeli 6800 dü,bunun yanı sıra hpnin Pavilion veya Lenovonunda gaming modelleri mevcut veya Gamegarajin blaster serisi gayet fiyat performans odaklı
 
MacBook'lardan ve Ultrabook'lardan çok anlamıyorum bu yüzden Acer Nitro veya Monster diyeceğim. Acer Nitro'yu kullanıyorum alalı yaklaşık 2 ay oldu bu zamana kadar bir sorunla karşılaşmadım.
 
MacBook'lardan ve Ultrabook'lardan çok anlamıyorum bu yüzden Acer Nitro veya Monster diyeceğim. Acer Nitro'yu kullanıyorum alalı yaklaşık 2 ay oldu bu zamana kadar bir sorunla karşılaşmadım.

Hangi modeli aldınız? Klavye ısınıyor mu? CPU ve GPU sıcaklıkları normal değerlerde mi? Malzeme kalitesi nasıl?
 
Eğer yazılımcı veya o tarz bir şey için almıyorsanız MacBook çok gereksiz 7000 TL'yi i3 işlemciye vermeye hiç gerek, Monster gibi alternatiflerde mevcut en son baktığımda i5 10.nesil işlemci ve 1650'ye sahip Monster modeli 6800'dü, bunun yanı sıra HP'nin Pavilion veya lenovonunda Gaming modelleri mevcut veya GameGaraj'in Blaster serisi gayet fiyat performans odaklı.

O tarz her yerinden bir şeyler fırlayanları mecbur kalmadıkça alamam maalesef şarj süreleri çok kısa oluyor.
 

Geri
Yukarı