7000TL kasa topladım

Bütçe
7200

WoozlY

Hectopat
Yer
Kocaeli
Daha fazla  
Ekran kartı: Sapphire RX 5700 XT Nitro+ 8 GB.
İşlemci: AMD Ryzen 5 3600.
RAM: Adata XPG spectrix D60G (2x8) 3000MHz.
Anakart: Gigabyte B450 Aorus Elite.
SSD: Toshiba OCZ TR200 480GB.
Kasa: Corsair Carbide Spec Delta RGB 4450W 80+
Toplam: 7200TL.

PUBG CS:GO Apex gibi oyunlar için alıyorum. Sizce bir eksik veya fazlalık var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bence daha iyi olabilirdi ssd ve anakart işlemci ekran kartı ben baştan aşağı değiştirirdim şahsen. Ryzen seçerdim ama ekran kartı rtx serisi alırdım 2060 super. İşlemci 3700x.

Şimdi kontrol ettim de 600W veya 650W şeklinde seçenekler sunmuşlar. Onlardan birini seçebilirsiniz.
Kasalardan Cooler Master RC-MCH-B501L-KN 600W eklesem rx 5700xt için psu yeterli olur mu?
Eğer Cooler Master kasadaki psuda yetmezse Zalman kasalarına yönelmem gerek.Peki Zalman kasalar nasıldır?

Son düzenleme:
Kasalardan Cooler Master RC-MCH-B501L-KN 600W eklesem rx 5700xt için psu yeterli olur mu?
Eğer Cooler Master kasadaki psuda yetmezse Zalman kasalarına yönelmem gerek.Peki Zalman kasalar nasıldır?

Cooler Master tercih edebilirsiniz. Minimum 600 Watt Power Supply ancak bunlar genelde hep en üst değerler üzerinden bunu hesaplıyor. Sisteminizdeki bileşenlerin harcayacağı enerjiyi hesaplayan siteler var.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı