7000TL telefon önerisi

Bütçe
7000-7500
Oyun için söylemiştim.

Eğer bütçeyi arttırabilirsem A34 almayı düşünüyorum.

A35le aralarında pek bir fiyat farkı yok ve siz bütçeyi arttırmaya çalışırken A35'in fiyat bandının biraz daha ineceğini düşünüyorum. En iyi fark damla çentikden kurtulmanız olacaktır ve oyunlarda daha iyi performans alırsınız ayrıca gövdesi de gerçek cam.

A35le aralarında pek bir fiyat farkı yok ve siz bütçeyi arttırmaya çalışırken A35'in fiyat bandının biraz daha ineceğini düşünüyorum. En iyi fark damla çentikden kurtulmanız olacaktır ve oyunlarda daha iyi performans alırsınız ayrıca gövdesi de gerçek cam.

Damla çentik gözüme çok batmıyor. Bütçeyi o kadar arttıramam.

Realme 9i ya da Samsung M15 olabilir lakin bu cihazlar 4 GB RAM sunuyor. Samsung telefonların kutusu da boş, adaptörü kılıfı ekran koruyucusu için yaklaşık 1k-1, 5K ekstra aksesuar masrafını eklerseniz 8bin TL üzerine çıkmayan Samsung telefon yok.
Belirttiğiniz 7k-7, 5 k bütçe aralığında 8/128 GB kapasiteli Redmi 12 var fakat buna kasma donma ve uzun ömürlü kullanım garantisi veremem. Belirtilen bütçede bu özelliklerde sıfır cihaz ben bilmiyorum ama bütçeyi biraz arttırıp 8.3K 8.5 k seviyesinde Realme 10 8/128 tavsiye ederim.
Bu bütçe ile 2.el ya da yenilenmiş telefonlar çokça olabilir ama ben telefonda 2. ele pek sıcak bakmıyorum.

Realme C55 6/128 de olabilir

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı