700TL Bluetooth kulaklık önerisi

Hilmi_Kadir

Decapat
Daha fazla  
Merhaba Bluetooth kulaklık bakıyorum hem telefonda hem de PC de kullanacağım Huawei FreeBuds SE düşünüyorum 700 TL fiyata değecek başka bir alternatif var mı bir de bu kulaklığı kullanan var mı? Bu fiyata değer mi? Onu da sormak istedim cevap verenlere teşekkür ederim.

Hocam pek bir önerim yok ben de o bütçede aramayı denedim.
QCY T13'ü denedim EQ ayarları beni pek tatmin etmedi sol kulaklıkta cızırtı problemi vardı. Kulaklığı cebime katınca arada kesilip geliyordu bu yüzden iade ettim.
Haylou GT1 2022 kullandım bunun de ergonomisi berbat, her seferinde kulaktan çıkıyor, kulak içi kıkırdağı ağrıtıyor ve ses kalitesi T13'e göre çok daha kötü.

Merhaba Bluetooth kulaklık bakıyorum hem telefonda hem de PC de kullanacağım Huawei FreeBuds SE düşünüyorum 700 TL fiyata değecek başka bir alternatif var mı bir de bu kulaklığı kullanan var mı? Bu fiyata değer mi? Onu da sormak istedim cevap verenlere teşekkür ederim.

Kesinlike Tecno nightingale N1 alınmalı Türkiye fiyatlandırması iyi.

Bu fiyatlarda alabileceğin iyi bir kulaklık.
Alternatif anker bakılabilirde Huawei' i daha çok beğeniyorum kulaklıklık ürünlerinde daha dengeli ürünleri var anker jbl gibi hafif bass karakteri öne çıkarıyor ve doğal gelmiyor sevdiğim bişey değil.

Bu fiyatlarda alabileceğin iyi bir kulaklık.
Alternatif Anker bakılabilirde Huawei'i daha çok beğeniyorum kulaklıklık ürünlerinde daha dengeli ürünleri var Anker JBL gibi hafif bass karakteri öne çıkarıyor ve doğal gelmiyor sevdiğim bir şey değil.

Hocam sipariş verdim FreeBuds SE inşallah bir sıkıntı çıkmaz ben şu anda Huawei kullandığım için güveniyorum kalitesine.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı