700TL civarı fare önerisi

mrramen

Hectopat
Makaleler
2
Yer
Ankara
Daha fazla  
Meslek
Üni. Öğrencisi
Arkadaşlar merhaba 700TL civarı bir kablolu mouse almayı düşünüyorum. Viper Mini kullanıyordum ancak mouse tekerleği vs. bozuldu. Beyaz renk vs. olursa da iyi olur açıkçası. Bir tavsiyeniz var mı? Bütçe biraz yukarı ittirilebilir tabii ancak bu fiyatlarda olursa daha iyi olur.

Son düzenleyen: Moderatör:
800-900 civarı neler alınabilir peki? Belki çıkabilirsem bütçede.

800-900 civarı neler alınabilir peki? Belki çıkabilirsem bütçede.
Hocam bence yine aynı işlevde bir mouse alırsınız gereksiz harcama yapmaya gerek yok gibi indirimden battlefield falan alırsınız o paraya.

Hocam bence yine aynı işlevde bir mouse alırsınız gereksiz harcama yapmaya gerek yok gibi indirimden Battlefield falan alırsınız o paraya.

Haklısın hocam. Battlefield'ların üstadı olduk ama başka oyunlara bakılabilir o paralara.

https://share.temu.com/CYAPmwMenPA vergiler ile birlikte 1.087, 92 TL ediyor hem kablosuz hem 1000Hz bu fiyata zor bulursun.

Hocam maalesef bilgisayarım Wireless ekipman konusunda sıkıntılı. Sık sık donma yaşıyorum gerek mouselarda gerek gamepadlerde. O yüzden ben kablolulardan devam ediyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…