nasıl hocam hemen söyleyin alayımTemu hiç kullanmadiysa vergi dahil 650 TL'ye Ajazz AJ159p alabiliyor hocam bir yöntemi var.
nasıl hocam hemen söyleyin alayımTemu hiç kullanmadiysa vergi dahil 650 TL'ye Ajazz AJ159p alabiliyor hocam bir yöntemi var.
Hocam bunlara da baktım. Önceki jenerasyonlar sorunluymuş herhalde. Gen 2'lerde giderildi mi onlar bir bilgin var mı? Söylenene göre eski teknolojiye sahip bir de. İlk bu mouse'a bakmıştım ben de.belki siyah almak isterseniz.
Nasıl hocam hemen söyleyin alayım.
Hocam bunlara da baktım. Önceki jenerasyonlar sorunluymuş herhalde. Gen 2'lerde giderildi mi onlar bir bilgin var mı? Söylenene göre eski teknolojiye sahip bir de. İlk bu fareye bakmıştım ben de.
Telefonda Temu yüklü olmayacak öncelikle.
Bu linke tıklıyorsun linke girince fotoğraf olarak ekleyeceğim bir ekran açılacak sol üstte mouse olacak 62 TL'ye gözüküyordu sanırım ona tıklıyorsunuz sizi indirmek için Play Store veya App Store'a yönlendiriyor direkt indiriyorsunuz. İnince aç yazısına tıklıyorsunuz ve hesap olusturuyorsunuz. Uygulamaya girince karşınıza mouse indirimli fiyatla Temu'da ekranınıza düşecektir oradan AJ159p modelini siyah olarak eklerseniz vergi dahil 640 TL'ye falan geliyor yanlışlıkla AJ159MC olanı eklemeyin.
Temu ekranınıza düşecek olan bildirim de bu fotoğraf olarak ekledim oraya basınca otomatik yönlendirmesi lazım.
Hocam tamamda 62TL olsa bile Temu alisveris siniri var bu alisveris sinirina vergiler dahil olmuyor şu an 530tlmi 670tlmi ne.
kampanya bittimi almaya calistim prosunu bulamadimHocam istemiyor alışveriş sınırı falan bende istemedi.
Kampanya bitti mi? Almaya calistim prosunu bulamadim.
AJ159p olanını veya AJ159MC olanını alabiliyorsunuz direkt AJ159 Pro maalesef olmuyor.
Hala bitmemiş olması lazım o cihazda hiç Temu alışverişi yapmadınız değil mi?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.