7200TL içinde oyun bulunan PS 4 önerisi

Arda9843

Hectopat
Katılım
10 Eylül 2020
Mesajlar
3.014
Makaleler
4
Çözümler
14
Eski PS3 süper Slim'i 1000TL'ye sattım. Bütçem maksimum 7200 lira ama çok iyi bir şey bulabilirsem 7400'e falan çıkarım. Ne kadar ucuz olursa o kadar iyi. Ben PS4 düşünüyorum Xbox daha önce kullanmadığım için zor gelebilir. PS4'ün kırık olmasını istemiyorum çünkü oyunları orijinal almak istiyorum. Maksimum bütçeme dahil olsun istiyorum. Oyunlu bir PS4 önerisi yaparsanız çok sevinirim.
Not: Ben ikinci el düşünüyorum daha çok oyun olması adına. Şimdiden hepinize teşekkür ederim.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Yurtdışından getirme şansım yok maalesef.

Az biraz araştırın. Tanıdık var mı diye olmazsa babanızla konuşun. Bu getirme işini çok iyi düşünün digital editon PS5 4000TL'ye geliyor. 2.Kol 70€ 690TL. Geriye kalan para ile de oyunlar alırsınız. 7200TL PS4'e verilmez.
 
Hocam 7200 lira çok fazla bir fiyat ps4 ve oyunlar için. Bence eğer ki derdiniz özel oyunlar değil ise pc toplayın. Ama ben konsolda oyun oynamak istiyorum derseniz ps5 veya xbox series x veya s ön sipariş edin. Tavsiyem eğer konsolda takılmak istiyorsanız bu bütçeye Xbox series s ve ps4 almanız. Hem yeni oyunları ucuza gamepass ile ve xbox ın ps e oranla daha iyi fiyatları sayesinde series s de oynarsınız hemde özel oyunları çoğu oyunu 2.elde ucuza giden ps4 de oynarsınız. Ama özel oyunlar ve konsol şart değil ise kesinlikle pc toplayın derim.
 
Yurtdışından getirme şansım yok maalesef.
O zaman Türkiye'den XBOX Series S almanızı tavsiye ederim. Alışmakta bir sıkıntı çekmezsiniz emin olun. Ha ama illa Playstation olacak diyorsanız da biraz daha sabredip bütçeyi arttırın, Playstation 5 alın. Kaç senelik PS4'e o kadar para verilmez hocam, eskidi.
 
Az biraz araştırın. Tanıdık var mı diye olmazsa babanızla konuşun. Bu getirme işini çok iyi düşünün digital editon PS5 4000TL'ye geliyor. Kol 70€ 690TL. Geriye kalan para ile de oyunlar alırsınız. 7200TL PS4'e verilmez.
Benim tanıdığım pilot bir arkadaşım var ondan rica etmeyi düşünüyorum kutuyu orda atarsa vergi olmaz heralde.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı