720p oyunu tam ekran mı yoksa pencere modunda mı oynamayı tercih edersiniz?

efe yazgı

Megapat
Daha fazla  
Sistemim çok iyi olmadığı için yeni çıkan oyunların birçoğunu 720p çözünürlükte oynuyorum ama pencere mi yoksa tam ekran mı oynanmalı, pek karar veremedim. Pencere modu yapsam küçük gözükecek ama oyun daha net olacak. Tam ekran modunda da tam tersi geçerli. Ek olarak orijinal çözünürlüğüm 1080p ve ekranım 14 inç.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben tam ekran oynuyorum, hiç sırıtmıyor. Güzel oynanıyor. Ekran küçük ya ondan. 218 saat DS2 oynadım ve şu aralar da 25 saattir Fallout 3 oynadım 720p ve full ekranda.

Sistemim çok iyi olmadığı için yeni çıkan oyunların birçoğunu 720p çözünürlükte oynuyorum ama pencere mi yoksa tam ekran mı oynanmalı, pek karar veremedim. Pencere modu yapsam küçük gözükecek ama oyun daha net olacak. Tam ekran modunda da tam tersi geçerli. Ek olarak orijinal çözünürlüğüm 1080p ve ekranım 14 inç.
mis gibi gözüken oyunları o sistemde oynayıp heba etme bence ileride oynarsın farklı bir öneri

ekran kartın neydi hocam merak ettim

Pencereli modda oyunları oynamak performans düşüşüne yol açabilir. Tam ekranda bulanık geliyorsa black bar ile oynayın. Ekran kartının ayarlarından bulabilirsiniz bahsettiğim ayarı. Genelde "ortala" olarak geçer.

Pencereli modda oyunları oynamak performans düşüşüne yol açabilir. Tam ekranda bulanık geliyorsa black bar ile oynayın. Ekran kartının ayarlarından bulabilirsiniz bahsettiğim ayarı. Genelde "ortala" olarak geçer.
Msı afterburner ile baktığım ve bir kayıp yaşamadım

ekran kartın neydi hocam merak ettim
AMD apu ekran kartı. Harici kart yok.

Sana göre saçma olabilir ama grafik odaklı hikaye oyunlarını daha iyi ekranda oynamak için bekletmeme sebebi nedir ki ? Oyun eskiyince grafikleri mi kötüleşecek ?
Hocam napayım yeni pc alana kadar lol, cs falan mı oynayayım. Bu arada RDR2 ve Cyberpunk 2077'de 720p de bile gayet zevk alarak oynuyorum.

Geri
Yukarı