74 yaşındaki amcamızın çaresiz ağlayışı

Merhaba, bugün sizlerle ülkenin ne kadar vahim bir durumda olduğunu ve bu vahim durum karşısında, çaresiz bir amcamızın ağlayışını anlatmak istedim. Video 10 gün önce paylaşılmış. Cidden yüreğim parçalandı çok yazık çok. Keşke elimde imkan olsa da bu amcamıza yardım etsem. Rica ediyorum 9:39'dan itibaren attığım videoyu sonuna kadar izlemeniz adam iş bulamıyor ve devletten yardım istiyor. Devletin verdiği yardım ise sadece ama sadece 3 ayda bir 200TL. Ne kadar az değil mi günümüzde? Nasıl geçinsin bu adam? Gözlerim doldu videoyu izlerken. Siz ile de paylaşmak istedim.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
 
Bu hayatın gerçekleri derken yaşlı amcayı göstermesi başlı başına aptallık. O adamın ne kadar üzülebileceğini yaşadığım olaylardan dolayı tahmin edebiliyorum.

Ayrıca ülkenin durumu vahim. Gerçekler bu, insanlar işsiz, abur cubur alışverişi 1002 TL tutuyor. Bu zihniyete göz yuman insanların artık olmaması lazım.
 
Para yok , adalet yok eğitim sistemi berbat ekonomi dediğimiz şeyin ülkeye uğradığı yok yönetim de berbat ama olsun erdoğan dan başka düzgün aday yok ona oy vericez mecburen (!)
 
Hepimizin dertleri var kolonya ile sildim kulaklığımın dışı kabardı üzgünüm Allah bana ve hepimize sabır versin.
Gerçekten hayat bazılarına "laylaylom" geliyor. Burada konuştuğumuz konuyla bile dalga geçen çocuk aklına sahip bireyler var aramızda. Umarım size de hayat güzel bir sille çarpar da görürsünüz...
 
"Milletin adil olmadığı yerde, devletin adil olunması beklenemez." önce insanların kısır döngü zihinlerinden kurtulması, arınması lazım. A partisi b partisi işi değil. Atatürk bu zamanlara kadar da gelseydi yine aynı şeyler olacaktı emin olun. Çünkü insanların zihinleri, ruhları her şeyi ayakta tutuyor. Dümdüzcü olmak ise hayatı kendi kendimize yaşanılmaz kılıyor. Elbette eleştiri yapalım ama, temiz zihinler ve ruhlar ile.
 
Son düzenleyen: Moderatör:

Yeni konular

Geri
Yukarı