nAzzyisback
Megapat
@efebatiin sen de bak yine
R5 9600X
B650 Tomahawk
Viper Venom 2x16 6000 C30
9070XT Pulse
Exceria Pro 1TB
Lancool 216
Revolution DFX 1350W
Aqua Elite 360 V3
Bunun 73 falan etmesi lazım, artan 2 ile ekran kartı Nitro/Taichi bakılabilir veya SSD 2TB yapılabilir.
Venom Caster'dan ucuz değil mi? Bir de yanlış hatırlıyorsam düzelt ama M GP Wi-Fi ATX'inden daha iyi bir anakarttı.Ben anakart ve PSU'dan kısıp işlemciye ağırlık verdimkonu sahibi NVIDIA isterse 5070 Ti 9700Xli bir sistem de çıkabilir.
AMD Ryzen 7 7800X3D Sekiz Çekirdek 4.2 GHz İşlemci Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz AMD Ryzen 7 7800X3D Sekiz Çekirdek 4.2 GHz İşlemci fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! AMD Ryzen 7 7800X3D Sekiz Çekirdek 4.2 GHz İşlemci özelliklerini incele, 13.449,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com MSI B650 Gaming Plus Wi-Fi AMD AM5 DDR5 ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz MSI B650 Gaming Plus Wi-Fi AMD AM5 DDR5 ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI B650 Gaming Plus Wi-Fi AMD AM5 DDR5 ATX Anakart özelliklerini incele, 7.237,06 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com Kioxia Exceria PRO LSE10Z002TG8 PCI-Express 4.0 2 TB M.2 SSD Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Kioxia Exceria PRO LSE10Z002TG8 PCI-Express 4.0 2 TB M.2 SSD fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Kioxia Exceria PRO LSE10Z002TG8 PCI-Express 4.0 2 TB M.2 SSD özelliklerini incele, 5.649,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com Toplam 74.9k.
Yok bu hiç sarmadı beni, Nvidia olsun derken parça kalitesi 35'lik kasa seviyesine iniyor.[/url]NVIDIA.
AMD Ryzen 7 7800X3D Sekiz Çekirdek 4.2 GHz İşlemci Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz AMD Ryzen 7 7800X3D Sekiz Çekirdek 4.2 GHz İşlemci fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! AMD Ryzen 7 7800X3D Sekiz Çekirdek 4.2 GHz İşlemci özelliklerini incele, 13.449,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com Toplamda 75k. İşlemciyi soğutmak için attığım soğutucu yeter mi emin değilim.Kioxia Exceria PRO LSE10Z001TG8 PCI-Express 4.0 1 TB M.2 SSD Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Kioxia Exceria PRO LSE10Z001TG8 PCI-Express 4.0 1 TB M.2 SSD fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Kioxia Exceria PRO LSE10Z001TG8 PCI-Express 4.0 1 TB M.2 SSD özelliklerini incele, 3.319,90 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Anakart olarak bu da olabilir yeni indirime girmiş.
Venom Caster'dan ucuz değil mi? Bir de yanlış hatırlıyorsam düzelt ama m GP Wi-Fi ATX'inden daha iyi bir anakarttı.
Bir de XFX bu nesilde almam ben, XFX 7000 ve eski 5000 kullanıcısı olarak söylüyorum sen düşünçünkü herifler birebir aynı isimdeki aynı tasarımlarının OC takılı ve takısızları arasında deli soğutma farkına sebep olacak şekilde farklı blok tasarımı koymayı nedense çok mantıklı bulmuşlar. Bu attığın da düz mesela, o yüzden Vapor chamber içermiyor. 1000 farka Pulse'u almak garantili seçim.
AiO'yu da AE360 v3'ten şaşmasın bence 500 lira için, liqmax III ne kadar iyi bir model bilmiyorum, liqmaxflo asıl iyi olanı.
Yok bu hiç sarmadı beni, NVIDIA olsun derken parça kalitesi 35'lik kasa seviyesine iniyor.[/url]
Yok bu hiç sarmadı beni, NVIDIA olsun derken parça kalitesi 35'lik kasa seviyesine iniyor.[/url]
NVIDIA ya da AMD arasında bir takıntım yok; benim için önemli olan en stabil ve en iyi performansı sağlayan donanım. Tabii, sizin görüşleriniz de daha değerli. Sonuç olarak, en güncel ve uygun donanım önerisini almak istiyorum.Venom'lar da sorun var deniliyor hocam o yüzden pek önermiyorum ne kadar doğrudur bilmiyorum. xfx in o kadar kötü olduğunu bilmiyordumo zaman dediğin gibi 1k daha verip pulse modelini alması daha doğru olur.
NVIDIA olunca anca bu kadar oluyorben olsam 9070XTli bir sistem ve yanına da güzel bileşenli parçalar seçerdim.
Fikirleriniz çok olumlu, elinize sağlık. Ancak bu konularda fazla deneyimim olmadığı için, en sonunda neye karar vermem gerektiği konusunda tam bir netlik sağlayamadım.
NVIDIA'ya da AMD arasında bir takıntım yok; benim için önemli olan en stabil ve en iyi performansı sağlayan donanım. Tabii, sizin görüşleriniz de daha değerli. Sonuç olarak, en güncel ve uygun donanım önerisini almak istiyorum.
Valla sorun varsa yandıkVenom'lar da sorun var deniliyor hocam o yüzden pek önermiyorum ne kadar doğrudur bilmiyorum.
O zaman almışken AMD'yi tavsiye ederim ben, diğer türlü parça kaliten çok düşüyor bence 75k verilecek bir sistem için. Bence Efe sana son bir revizyon çaksın Venom ve Pulse kullanarak, onu al geç.Fikirleriniz çok olumlu, elinize sağlık. Ancak bu konularda fazla deneyimim olmadığı için, en sonunda neye karar vermem gerektiği konusunda tam bir netlik sağlayamadım.
NVIDIA ya da AMD arasında bir takıntım yok; benim için önemli olan en stabil ve en iyi performansı sağlayan donanım. Tabii, sizin görüşleriniz de daha değerli. Sonuç olarak, en güncel ve uygun donanım önerisini almak istiyorum.
Peki, ekran kartları arasında performans ve stabilite açısından bir fark var mı? Sizin tercihiniz ne olurdu?Eğer NVIDIA seçersen daha düşük bileşenler almak zorunda kalırsın. Eğer AMD seçersen daha iyi bileşenler alabilirsin sana kalmış.
Vallahi sorun varsa yandıkDDR5 piyasada yayıldığından beri her 20 sistemin 19'unda Venom var.