75-100 bin TL sistem önerisi

Yukarıda önerdim ben 90.5k ya alabilirsiniz 10k da monitör.

söylediği gibi gayet iyi arkadaşın attığı sistem de;

kasa yerine benim attığım gibi kasa + psu alabilirsiniz opsiyonel olarak.

Ciddi anlamda diyorum o sistemin ederi 45k. İade edin o paraya 5070ti sistem toplarsınız. Sistem birde ddr4.
peki bu parçaların montajını nasıl çözebilirim

peki bu parçaların montajını nasıl çözebilirim
Youtube kanallarının montaj videolarını izleyip yapacaksınız çok zorlanmazsınız sadece kablolama kısmı zorlar. Ya da çevrenizde bulunan bilgisayarcılara ücreti karşılığında montaj yaptıracaksınız öncesinde fiyat alın 3-4 yerden birde montaj yapılırken sizde orda olan.

Youtube kanallarının montaj videolarını izleyip yapacaksınız çok zorlanmazsınız sadece kablolama kısmı zorlar. Ya da çevrenizde bulunan bilgisayarcılara ücreti karşılığında montaj yaptıracaksınız öncesinde fiyat alın 3-4 yerden birde montaj yapılırken sizde orda olan.
parçaları nerden almamı önerirsiniz?

Ciddi anlamda diyorum o sistemin ederi 45k. İade edin o paraya 5070ti sistem toplarsınız. Sistem birde ddr4.
hocam monitör hakkında biraz araştırma yaptım ve ghosting yaptığını gördüm ne doğruluk payı nedir?

Parçaları nereden almamı önerirsiniz?

En ucuz satılan yerden alın. Orada zaten sadece işlemci N11'den gerisi bilindik siteler RAM'den 2 adet alacaksınız onu unutmayın. Güvenilir olmayan satıcı Akakçe'de listelenmiyor zaten bir sıkıntı olmaz.

Parçaları nereden almamı önerirsiniz?

Hocam monitör hakkında biraz araştırma yaptım ve ghosting yaptığını gördüm ne doğruluk payı nedir?

Onun için ayrı bir konu açın isterseniz. G65B mi ASUS XG27ACS mi diye bilgili arkadaşlar yazarlar.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı