Selam forumdaşlar,
75-80k bandında eğer ki performansı daha üst ve fiyatına değecek bir sistem olursa 85k Max zorlanabilir.
İşlemci için AMD X3D işlemcilerini düşünüyorum, ekran kartı olarak da RTX 5070 Ti istiyorum.
Önerilerinizi bekliyorum.
Selam forumdaşlar,
75-80k bandında eğer ki performansı daha üst ve fiyatına değecek bir sistem olursa 85k Max zorlanabilir.
İşlemci için AMD X3D işlemcilerini düşünüyorum, ekran kartı olarak da RTX 5070 Ti istiyorum.
Selam forumdaşlar,
Sistem için bi renk takıntım yok oyun oynamak için sistem arıyorum hazır olursa daha iyi olur ama parça parça alıp kendim de toplayabilirim. Yazdığım bütçe ekipman monitör vs. hariç sadece kasa içindir.
Selam forumdaşlar,
Bi de hocam ray tracing performansı umrunuzda değilse 9070xt alın. Aralarında 6000tl ortalama fark var. ve ray tracing hariç 9070xt vs 5070ti çok yakın kartlar.
Sistem için bir renk takıntım yok oyun oynamak için sistem arıyorum hazır olursa daha iyi olur ama parça parça alıp kendim de toplayabilirim. Yazdığım bütçe ekipman monitör vs. hariç sadece kasa içindir
Sistem için bir renk takıntım yok oyun oynamak için sistem arıyorum hazır olursa daha iyi olur ama parça parça alıp kendim de toplayabilirim. Yazdığım bütçe ekipman monitör vs. hariç sadece kasa içindir.
Selam forumdaşlar,
En ucuz AMD Ryzen 7 7800X3D Sekiz Çekirdek 4.2 GHz İşlemci fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! AMD Ryzen 7 7800X3D Sekiz Çekirdek 4.2 GHz İşlemci özelliklerini incele, 13.449,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!