75-85 bin TL'ye sistem önerisi

Bütçe
75-85k

MrSheriff

Kilopat
Selam forumdaşlar,
75-80k bandında eğer ki performansı daha üst ve fiyatına değecek bir sistem olursa 85k Max zorlanabilir.
İşlemci için AMD X3D işlemcilerini düşünüyorum, ekran kartı olarak da RTX 5070 Ti istiyorum.
Önerilerinizi bekliyorum.

Selam forumdaşlar,
75-80k bandında eğer ki performansı daha üst ve fiyatına değecek bir sistem olursa 85k Max zorlanabilir.
İşlemci için AMD X3D işlemcilerini düşünüyorum, ekran kartı olarak da RTX 5070 Ti istiyorum.
Full beyaz mı full siyah mı ? Rgb olsun mu ? Yoksa estetik umrunuzda değil mi ? Bir de sadece kasa bütçesi bu değil mi ?

Selam forumdaşlar,
bir de şunu da unutma, hazır sistem mi? toplama sistem mi?

Sistem için bi renk takıntım yok oyun oynamak için sistem arıyorum hazır olursa daha iyi olur ama parça parça alıp kendim de toplayabilirim. Yazdığım bütçe ekipman monitör vs. hariç sadece kasa içindir.

Selam forumdaşlar,
Bi de hocam ray tracing performansı umrunuzda değilse 9070xt alın. Aralarında 6000tl ortalama fark var. ve ray tracing hariç 9070xt vs 5070ti çok yakın kartlar.

Sistem için bir renk takıntım yok oyun oynamak için sistem arıyorum hazır olursa daha iyi olur ama parça parça alıp kendim de toplayabilirim. Yazdığım bütçe ekipman monitör vs. hariç sadece kasa içindir
Sistem için bir renk takıntım yok oyun oynamak için sistem arıyorum hazır olursa daha iyi olur ama parça parça alıp kendim de toplayabilirim. Yazdığım bütçe ekipman monitör vs. hariç sadece kasa içindir.
amd mi istiyorsun yoksa intel mi
onlarıda söylersen daha iyi yardımcı oluruz not pardon yeni gördüm amd istediğini

Selam forumdaşlar,
82k civarı yapıyor.
Belki anakart farklı marka alınabilir ama attığım da iyidir.
@Sanctum72 Neyi beğenmediniz? Merak ettiğim için soruyorum.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı