75-85 bin TL'ye sistem önerisi

Bütçe
75-85k
82k civarı yapıyor.
Belki anakart farklı marka alınabilir ama attığım da iyidir.
@Sanctum72 Neyi beğenmediniz? Merak ettiğim için soruyorum.
Lütfen birdaha sistem önermeyin. 85k fiyat bandı var gidip 7800x3d kullanıyorsunuz, kasanın yanında gelen giriş seviyesi power supply öneriyorsunuz ve sıvı soğutmayı 1 nesil geriden öneriyorsunuz. Bi de anakart b650m çok komik olmuş yapmayın lütfen.

kimisine göre intel daha iyi intel çok pahalı olmasa herkes intel alır
Güldürmeyin lütfen. Amd her konuda intelden daha iyi.

82k civarı yapıyor.
Belki anakart farklı marka alınabilir ama attığım da iyidir.
@Sanctum72 Neyi beğenmediniz? Merak ettiğim için soruyorum.
kasayı ve psu yu ayrı alırsa daha iyi olur kaliteli psular

Lütfen birdaha sistem önermeyin. 85k fiyat bandı var gidip 7800x3d kullanıyorsunuz, kasanın yanında gelen giriş seviyesi power supply öneriyorsunuz ve sıvı soğutmayı 1 nesil geriden öneriyorsunuz. Bi de anakart b650m çok komik olmuş yapmayın lütfen.

Güldürmeyin lütfen. Amd her konuda intelden daha iyi.
hiç amd kullanmadım desem belki ondandır bir kere amd denesem belki o daha iyi diyebilirim

Hocam 95k oluyor. Arkadaşın bütçe maks 85k. Benim attığım sistem 82k oluyor.
hocam attığın sistem saçmalık yanı 82k ya o kasa ile o psu gider mi bi düşünün

hiç amd kullanmadım desem belki ondandır bir kere amd denesem belki o daha iyi diyebilirim
Kullanıp kullanmamanızla alakası yok. Azıcık haber takip etseniz son yıllarda intelin AMD karşsında hiçbir şey olmadığını görebilirsiniz. Tercih etmenin hiçbir nedeni yok.

hocam bana göre intel babadır 5k fazla veririm intelden şaşmam durmadan soket değişiyorda yapacak bişey yok
Dediğiniz şey daha ucuza daha iyisi var ama ben gene de pahalı ve daha kötü olanı alıcam.

Hocam lütfen söyler misiniz rtx önemli mi sizin için ?
Selam forumdaşlar,
75-80k bandında eğer ki performansı daha üst ve fiyatına değecek bir sistem olursa 85k Max zorlanabilir.
İşlemci için AMD X3D işlemcilerini düşünüyorum, ekran kartı olarak da RTX 5070 Ti istiyorum.
Önerilerinizi bekliyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı