Metin_Void
Hectopat
Daha fazla
Merhaba. Ben geçmiste Rampage Hydra R6 adında dandik ama konforlu büyük bir klavye kulanmıştım şu an Dierya 61e adında 60% bir klavye kullanıyorum klavye hoş güzel ama çok küçük geldi bana ben büyük klavye kulandığım için böyle minak klavyeye geçince yazı yazma hızım düştü bazen hatalarda oluşuyor. Bende biraz insalar hep bu modeli öneriyor hoşumada gitti eski Rampage klavyeme benziyor ama daha kaliteli gibi: Redragon Brahma K586RGB Red Switch Optik Mekanik Türkçe Kablolu Gaming Klavye 900 TL gibi geliyor.
Fakat benim gözüme bu klavyede takıldı hem Redragon daha ucuz hem de benziyor: Rapoo V700RGB Mekanik RGB İngilizce Klavye | Teknobiyotik 500 TL geliyor kampanya ile.
Hangisi daha iyidir? Fiyatında göre? Başka öneriniz varsa da bakarım ama benim için önemli olan konforlu ve işlemsel olması.
Bütçe: 1500 TL.
Fakat benim gözüme bu klavyede takıldı hem Redragon daha ucuz hem de benziyor: Rapoo V700RGB Mekanik RGB İngilizce Klavye | Teknobiyotik 500 TL geliyor kampanya ile.
Hangisi daha iyidir? Fiyatında göre? Başka öneriniz varsa da bakarım ama benim için önemli olan konforlu ve işlemsel olması.
Bütçe: 1500 TL.
Son düzenleyen: Moderatör: