Arkadaşlar monitörüm 75 Hz CS:GO'da 100 üzeri FPS alıyorum ve takılmalar oluyor gibime geliyor. Acaba bunun sebebi monitörün 75 Hz olması mı?
60 Hz ile 75 Hz arasında ki farkı bile çok rahat şekilde anlayabiliyoruz. 75 ile 144'ü sen düşün.Ekran kartı driver güncellemesi yapınca v-sync kapanmış şimdi açtım değişimi hissedebiliyorum ama keşke 144 hz alsaydım sizce 75 vs 144 uçurum fark var mı ?
60 Hz ile 75 Hz arasında ki farkı bile çok rahat şekilde anlayabiliyoruz. 75 ile 144'ü sen düşün.Üzülmene gerek yok ama, 144 Hz kullanmadığın için 75 Hz akıcılığı yeterli geliyordur şu an sana.
Kesinlikle var bırak oyunu tarayıcıda gezerken bile farklı.Ekran kartı driver güncellemesi yapınca v-sync kapanmış şimdi açtım değişimi hissedebiliyorum ama keşke 144 hz alsaydım sizce 75 vs 144 uçurum fark var mı ?
60 FPS aldığı bir oyunda 144Hz monitör ne işe yarar.
Cevabı arkadaş vermiş, sadece oyun olarak bakmayalım.Kesinlikle var bırak oyunu tarayıcıda gezerken bile farklı.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.