75 Lira Tarife ve ISS Önerisi

Hocam TurkNet'i önerirseniz yarın başvuru yapacağım. Alternatif öneriniz var mı?
Kablolarda modemde bir sıkıntı olmadığı takdirde rahatlıkla verebildiği hızı alırsınız ben 70 Mbit alıyorum. Ha altyapı arızası çıkarsa onlar çözecek zaten ama sizden kaynaklı bir sorun çıkarsa bir elektrikçiye çözdürebilirsiniz. Bir sıkıntı olacağını sanmam.

Kablolarda modemde bir sıkıntı olmadığı takdirde rahatlıkla verebildiği hızı alırsınız ben 70 Mbit alıyorum. Ha altyapı arızası çıkarsa onlar çözecek zaten ama sizden kaynaklı bir sorun çıkarsa bir elektrikçiye çözdürebilirsiniz. Bir sıkıntı olacağını sanmam.
Arkadaşlar az önce başvuruyu yaptık özgür iletişim paketi için telefonda tekrar tekrar teyit ettirdim 50 Mbps alabiliyorum yaklaşık 100 Mbps e kadar açık. Ama e posta ile gelen sözleşmede 35 Mbpsye kadar olacağı söyleniyor bir yanlışlık mı olmuş acaba 100 Mbpslik olmayan tarife sözleşmesi mi bu?

Dosya Ekleri

• Screenshot_2019-09-23-19-02-33-454_com.google.android.apps.docs.jpg
    Screenshot_2019-09-23-19-02-33-454_com.google.android.apps.docs.jpg
    305,1 KB · Görüntüleme: 49
Arkadaşlar az önce başvuruyu yaptık özgür iletişim paketi için telefonda tekrar tekrar teyit ettirdim 50 Mbps alabiliyorum yaklaşık 100 Mbps e kadar açık. Ama e posta ile gelen sözleşmede 35 Mbpsye kadar olacağı söyleniyor bir yanlışlık mı olmuş acaba 100 Mbpslik olmayan tarife sözleşmesi mi bu?
Bütün sözleşmeler 35mbit üzerinden yaplıyor. Fakat internet bağlandıktan sonra online işlemlerden özgür iletişim ekstra paketini seçiyorsunuz ve hızınız 100mbit oluyor. Ben de bu gün aktivasyon aşamasına geçtim. Benim de 35mbit yapıldı ama ileride 100mbit olacak.

Bütün sözleşmeler 35mbit üzerinden yaplıyor. Fakat internet bağlandıktan sonra online işlemlerden özgür iletişim ekstra paketini seçiyorsunuz ve hızınız 100mbit oluyor. Ben de bu gün aktivasyon aşamasına geçtim. Benim de 35mbit yapıldı ama ileride 100mbit olacak.
Paket düşürme işleminde sıkıntı çıkarıyor mu TürkNet? Örneğin 100 mbps den 35 mbps ye düşürmek.

Bizimki Özgür İletişim Paketi sanırsam bizimki de 100 Mbit olacak değil mi yoksa sadece Ekstra olan pakete mi özel bu durum?
@xahve hocam bu durum sadece Özgür İletişim Paketi Ekstra'ya mı özel yoksa Özgür İletişim Paketi için de geçerli mi 100 Mbit'e çıkarılacağı? Ona göre başvuruyu iptal edeceğim şimdi.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı