75 Mbps internete 8 Mbps yükleme hızı iyi mi?

RowIinq

Kilopat
Daha fazla  
Meslek
Fotoğrafçılık
Hayırlı bayramlar. TurkNet kullanıyorum. 75 Mbps internetim var ve upload hızım 8 Mbps. Normal mi? 75 Mbps'ye sanırım 9,30 Mbps download yüklemesi lazım değil mi? 8/1 mantığı ile söylüyorum.

1657391470142.png

Steam'den bir şey yüklerken 8 Mbps civarı yüklüyor ama normalden indirme yaptığımda 6-7 Mbps arası yükleme yapıyor.

@500498
@TurkNet Destek Ayşegül
@TurkNet Destek Tutku

Son düzenleyen: Moderatör:
Hayırlı bayramlar. TurkNet kullanıyorum. 75 Mbps internetim var ve upload hızım 8 Mbps. Normal mi? 75 Mbps'ye sanırım 9,30 Mbps download yüklemesi lazım değil mi? 8/1 mantığı ile söylüyorum.

Eki Görüntüle 1446387

Steam'den bir şey yüklerken 8 Mbps civarı yüklüyor ama normalden indirme yaptığımda 6-7 Mbps arası yükleme yapıyor.

@500498
@TurkNet Destek Ayşegül
@TurkNet Destek Tutku
Benim 30mb steamda 4 le indiriyorum ona göre hesapla işte pek anlamıyorum bende internetten.

Eki Görüntüle 1446387

@500498
@TurkNet Destek Ayşegül
@TurkNet Destek Tutku

Kötü Türkiye'de standart VDSL yükleme hızları 5 Mbps'di ama lütf ettiler sağ olsunlar... Sanırsam 2020 yılında 8 Mbps yükleme hızı standartlaştı Türkiye'de yani Türkiye'ye göre iyi. Gelişmiş ülkelerde ki en kötü upload hızlarına sahibiz. Belki onlarda ki en kötü ınternet'te bile 8 Mbps upload hızı yoktur daha yüksektir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı