750 bin TL Otomatik Araba önerisi

Hocam merhaba. Burada biraz size yardımcı olmak amacıyla araçlara kendi yorumumu söyleyeceğim. Hiçbir arkadaş alınmasın bireysel yorumum. Üstelik paylaştığım araçlarda kısa bir gezintinin sonunda temiz gördüğüm ilanlardır. Reklam değildir

Arkadaşlar ilk arabam olacak. 750 bin TL kadar otomatik, şanzımanı motoru sorunsuz, kısaca sanayiye sokmayacak araba arıyorum. Pek de anlamıyorum bu araba işinden. Yardımcı olursanız sevinirim.

İlk önce yukarıdaki arkadaşında önerdiği gibi Honda önerebilirim sorunsuzdur ama aracın performansından fazla bir şey beklemeyin zaten Honda'ların otomatiği %95 CVT şanzıman oluyor. Çok sorunsuz bir şanzıman fakat dediğim gibi performans beklemeyin.
Örnek ilan:https://www.sahibinden.com/ilan/vas...ece-135-bin-de-safkan-benzin-1212418230/detay

2. bulunursa temiz bir taliant önerebilirim. Yalıtım, konfor, teknoloji olarak iyi bir araba değil Renault'un yaptığı en boş araba bile olabilir fakat tek iyi yanı yeni model olması. Eğer sizin için araçta en önemli kriter model yılı ise belki bakılabilir üstelik araç yeni olacağı için sanayiye gitmez diye düşünüyorum. Ama tekrar söylüyorum alırsanız yalıtım sacı falan da yok.

3. hocam bu araçta Fiat Egea'nın en boş modeli fakat 1.6Multijet motoru ile hem sorun yaşıyanı görmedim hem de Egea'nın en çok bilindik ve performanslı motorudur. Bu araç performans olarak sıraladığım ve büyük ihtimalle sıralayacağım çoğu araçtan daha performanslıdır. Bana göre alınabilir. https://www.sahibinden.com/ilan/vas...siz-full-orijinal-20faturali-1210214074/detay araç temiz gözüküyor fiyat biraz aşıyor fakat pazarlık falan olursa düşebilir.

4hocam bir de tabii i20 önereceğim. Sorunsuz motor. 1.4 yine büyük ihtimalle Honda ile eş değer performansda olur. Size atacağım bu arabada en boşu fakat olabildiğince o fiyatlarda araçların donanımından çok size sorun yaşatmayacak düşük Km'li araçları öneriyorum.

Devam edeceğim siz bunları inceleyin. Yazım yanlışı olmuş olabilir hakkınızı helal edin.

Bu arada i20'ler genellikle şehir içinde fazla aktif olduğundan boyalı olabiliyor attığım araçda öyleymiş bulabilirsem daha az bolayılısını arayacağım.

5) hocam bu arabayı da Honda'nın kardeşi gibi düşünebilirsiniz. Aslında bu aracın piyasasına göre yüksek bir rakam girilmiş malum diğer Toyota ilanlarına göre göre temiz gözüküyor.

Son düzenleme:

Teşekkürler siz yazın yazdıkça bende araştırıp bakim en olmadi kendimi sıkıp bütceyi 50 daha artiracağım.

i20 bize göre küçük geldi ona çok baktım o yüzden vazgeçtim

Egea da 1.6 e-trog bak dediler ona da bir yandan bakıyorum. Başka modelleri hakkında bilgim yoktu 1.6 multijetede bakayım.

Bir de halihazırda kardeşime engelli indirimiyle almiş olduğum 2008 var 2 senesi kaldi tekrar hak doğacak tabii yasada bir değişik olmaz ise o yüzden 2 sene sonra da rahat satabileceğim bir araç bakıyorum yıl o yüzden önemli sıfır araç alma şansım olacak.

Hocam Egea araştırabilirsiniz. Fakat eğer küçük gelme olasılığını saymazsak sizin için hem çabuk satılacak hem de sorunsuz bineceğiniz şu Clio'yu önerirdim https://shbd.io/s/OrDSJYBq

Donanım olarak ta hoş

Hocam bir de ben Fiat Egea'nın yeni benzinliler (hybridli falan olanlar)ve yeni 2-3yıllık 1.4'ler hariç hiçbir benzinlisini önermiyorum.

Clio da çok küçük yani biz karı koca öne otursak arkaya yer kalmiyor

Egea herkes forumlarda dizel demiş onu da bugün gördüm.

O zaman temiz bir dizel Egea size en güzel araç olur hocam. Renault fluence falan da var da artık üretilmiyor sonuş olarak eskidiler.

Onada otomatikten uzak dur dediler kafam allak bullak gönlüm Toyota'dan yana da oda fiyatları uçuk auris 1.4D4 bak dedi arkadaş çok övdü.

Hocam ben olsam Egea tercih ederdim zaten oldukça popüler bir araç şanzımanı da üzmez mesela VW'nin DSG şanzımanı gibi gibi sorunlu bir şanzımanı yok gayet iyi bence bu fiyatlarda temiz Egea size uygun.

Peki Egea tam olarak hangi modele bakmam lazım.

Hocam 1.6Multijet veya 1.3Multijet olabilir. 1.4'ler hem çekiş olarak hem de yağ yakma problemleri yüzünden pek iyi değil. 1.6 ve 1.3 dizel zaten torklu gayet güzel. 750bin lira bandına 1.6 biraz daha fazla kilometrelerde 1.3 orta paket- 1.6 boş poket tercihi yapabilirsiniz.

Çok teşekkürler ben incelemeye alim size de mantıklı gelen bir araç denk gelirse paylaşırsanız sevinirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…