750 bin TL Otomatik Araba önerisi

Daha fazla  
Arkadaşlar ilk arabam olacak. 750 bin TL kadar otomatik, şanzımanı motoru sorunsuz, kısaca sanayiye sokmayacak araba arıyorum. Pek de anlamıyorum bu araba işinden. Yardımcı olursanız sevinirim.

Arkadaşlar ilk arabam olacak. 750 bin TL kadar otomatik, şanzımanı motoru sorunsuz, kısaca sanayiye sokmayacak araba arıyorum. Pek de anlamıyorum bu araba işinden. Yardımcı olursanız sevinirim.
Astra

Yaklaşık 8 sene sahibi olduk arabanın direks. kutusu, motor çalışmasına nasıl olduğuna bakılıp alınabilir zaten aldıktan sonra ne olursa olsun termostat + sıvı + filtre bakım/değişim gerçekleşmeli sanayiye keyfi gittiğimiz bir araç oldu.

Yaklaşık 8 sene sahibi olduk arabanın direks. Kutusu, motor çalışmasına nasıl olduğuna bakılıp alınabilir zaten aldıktan sonra ne olursa olsun termostat + sıvı + filtre bakım/değişim gerçekleşmeli sanayiye keyfi gittiğimiz bir araç oldu.

FD6 ya baktım da model düşük gibi geldi.

FD6 ya baktım da model düşük gibi geldi.

Çok sağlam Japon arabasıdır hocam üst modeli var FB7 ama sanırım siz arabayla haşırneşir değilsiniz. Veya Toyota en az masraflı araçtır piyasada zaten alman arabaları pek mantıklı değil kafanızın rahat olması için. Ama şu da varki o bütçeye her araba eski o yüzden bakım masraflarını göz önünde bulundurun.

Çok sağlam Japon arabasıdır hocam üst modeli var FB7 ama sanırım siz arabayla haşırneşir değilsiniz. Veya Toyota en az masraflı araçtır piyasada zaten alman arabaları pek mantıklı değil kafanızın rahat olması için. Ama şu da varki o bütçeye her araba eski o yüzden bakım masraflarını göz önünde bulundurun.

0 anlıyorum arabadan öyle söyleyeyim FD6 hangi yıl oluyor tam olarak.

2007-2012 kolay gelsin size 😁

Teşekkürler ben bakinayim biraz ona megan vs önermez misiniz bir de başıma bela oldu bu araba işi arkadaşım da 2015 elegance vardı bildiğim araba ter temiz baktık ettik 5 güne haber vereceğim dedi başka bir arkadaşımıza söz vermiş bekledik haber yok satti galiba dedim sonra öğrendim gitmis galeriye 750'ye vermiş galericide 875'e ilan koydu kaçirdik sağolsun bizim paramızı beğenmedi

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı