750 TL 75Hz 1ms Monitör Önerisi

Mağaza kârlıysa mağazadan alınır ama onun dışında 200-300 TL daha fazla verip, mağazaya kazıklanmak akıl işi değildir.

Bende gidip kazıklanın demiyorum zaten internet fiyatına denk getirdim mağazadan aldım. Görüp almak monitörde bence daha mantıklı, arıza olunca geri göndermeyle uğraşıyorsun keyfin işin yarım kalıyor. Sen şanslıymışsın ki ölü piksel çıkmamış. Ayrıca 4 MS ile ghosting gibi sorun görmedim, bunu test edebileceğin site varsa söyleyin.

Bende gidip kazıklanın demiyorum zaten internet fiyatına denk getirdim mağazadan aldım. Ayrıca hemen hemen her site monitördeki arızalarda uğraştırıyor kullanıcı hatası deyip geçiştiriyor, yani mağazada indirim kovalamak gerek. Sen şanslıymışsın ki ölü piksel çıkmamış. Ayrıca 4 MS ile ghosting gibi sorunlar yaşamıyorum.

Önce 1MS monitör kullan. Hızlı bir oyun senaryosu oyna ve ardından o senaryoyu yavaşlat. Ardından 4MS monitörünle bunu yap. Ghosting'i görüyor musun görmüyor musun o zaman yine yazarsın.

Ayrıca herhangi bir problemde uğraştırmayan, çakallık yapmayan mağaza gördüysen buraya yaz. İnternet alışverişinde, eğer ki haklarını iyi savunan ve bilgili biriysen daha avantajlısın. Yasa varsa internet alışverişine de var yani. İçini rahat tut.

Hocam bu monitoru Rx570 ile kullanıyorum.FreeSync açık olmasına rağmen oyunlarda yırtılma ve kasma hissiyatı veriyor.Sizde de aynı sorun yaşanıyormu veya bi çözüm biliyorsanız yardımcı olabilirmisiniz?

Hocam bende GTX 1070 var. O monitörde FreeSync kullanmadım. DisplayPort taktın mı ?
Sanırım İnventus.

İnventus aynı zamanda da internet mağazasıdır. Yüz yüze memnun eden firma, internetten de memnun eder. Bunlara çok takılma. Önemli olan kurumsal bir firmayı tercih ederek, yasal güvenceleri alabilmek.

Hocam bu monitoru Rx570 ile kullanıyorum.FreeSync açık olmasına rağmen oyunlarda yırtılma ve kasma hissiyatı veriyor.Sizde de aynı sorun yaşanıyormu veya bi çözüm biliyorsanız yardımcı olabilirmisiniz?

Monitörün Freesync FPS menzili içinde olduğundan emin ol.

Önce 1MS monitör kullan. Hızlı bir oyun senaryosu oyna ve ardından o senaryoyu yavaşlat. Ardından 4MS monitörünle bunu yap. Ghosting'i görüyor musun görmüyor musun o zaman yine yazarsın.

Ayrıca herhangi bir problemde uğraştırmayan, çakallık yapmayan mağaza gördüysen buraya yaz. İnternet alışverişinde, eğer ki haklarını iyi savunan ve bilgili biriysen daha avantajlısın. Yasa varsa internet alışverişine de var yani. İçini rahat tut.

TestUFO: Ghosting Bu sitede test yapınca monitördeki tepki süresini en hızlı yaptım bariz ghosting gördüm ama daha hızlı yapınca çok çok az gördüm. Siz görüyor musunuz ?

TestUFO: Ghosting Bu sitede test yapınca monitördeki tepki süresini en hızlı yaptım bariz ghosting gördüm ama daha hızlı yapınca çok çok az gördüm. Siz görüyor musunuz ?

Dostum ghostingi zaten hız arttıkça daha net görürsün. Yavaşlat dememdeki sebep; ghostingi rahat gör diye, hızlı görüntü üzerinden yavaşlat demekti. Yoksa çok yavaş görüntüdeki ghosting, hızlıya göre daha azdır.

Bu arada testi yaptım. Herhangi bir ghosting, Türkçe tabiriyle; gölgelenme yok :)

Ayarlar:

Adsız.png

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı