750 TL Ekipman Seti Tavsiyesi

@Sylveon Ne tür bir sıkıntı? Ürün hakkında bilgisi olmayan insanların açtığı konular haricinde, aydınlatırsanız sevinirim. Yazılım desteği yok 2019 modelinin bunu biliyorum. Bence bir sıkıntı ikisinde de yok.
Sıkıntı derken yazılım desteği çünkü o kadar para verdikten sonra olmalı diye düşünüyorum.

İkisinde de yok derken? Steelseries Arctis 3 ve Corsair HS60 yazılım desteği var ama siz Cloud Stinger ve Arctis Raw'dan bahsediyorsanız evet yok.

@Sylveon Arctis 3 ve 2019 modeli için söylemiştim ikisinde de problem yok diye. Ses kartsız kulaklık alıyorsan anakartın ses yongalarına kalıyor sonuç olarak, yazılım çokta önemli değil. SS Siberia 200 kullandım, ses kartı ve yazılım yoktu ama laptop sağolsun güzel bir ses sunuyordu. Ses kartsız kulaklık almak isteyen arkadaşlar kesinlikle anakartın ses yongaları hakkında bilgi edinmesi gerekiyor.

Klavye: Gigabyte K83 Cherry MX Red Switch (218 TL)
Mouse: Logitech G102 Prodigy (160 TL)
Kulaklık: HyperX Cloud Stinger (380 TL)

Yukarıda önerdiğim klavye f/p olarak harika bir ürün. Piyasadaki en kaliteli switchler var. Önerdiğim mouse da sizin istediğiniz gibi küçük ve sensör olarak bu fiyat için oldukça kaliteli. Kulaklık konusunda kesin bir şey diyemem, beğendiğiniz ve kafa yapınıza uyan kulaklığı deneyerek bulmanız daha iyi olur. Benim önerdiğim model genel olarak kaliteli görülen ve önerilen bir ürün.

Klavyeyi bir hafta önce aldım, gerçekten çok kaliteli ama WASD tuşları şimdiden gitmeye başladı, aklınızda bulunsun.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı