hahaxd Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Mart 2018 Mesajlar 1.495 Çözümler 2 2 Haziran 2020 #11 questa dedi: Bana marka önerir misin PSU hakkında bilgim var ama kasada 0 bilgiyim. Genişletmek için tıkla... Bilgisayar Kasası - Kasa Modelleri - n11 Bilgisayar Kasası ürünleri binlerce marka, modelleri ve modelleri ile n11'de Bilgisayar Kasası modelleri ve fiyatları için tıklayın. Uygun fiyatlı urun.n11.com
questa dedi: Bana marka önerir misin PSU hakkında bilgim var ama kasada 0 bilgiyim. Genişletmek için tıkla... Bilgisayar Kasası - Kasa Modelleri - n11 Bilgisayar Kasası ürünleri binlerce marka, modelleri ve modelleri ile n11'de Bilgisayar Kasası modelleri ve fiyatları için tıklayın. Uygun fiyatlı urun.n11.com
questa Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Eylül 2019 Mesajlar 1.174 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Haziran 2020 #12 hahaxd dedi: Bilgisayar Kasası - Kasa Modelleri - n11 Bilgisayar Kasası ürünleri binlerce marka, modelleri ve modelleri ile n11'de Bilgisayar Kasası modelleri ve fiyatları için tıklayın. Uygun fiyatlı urun.n11.com Genişletmek için tıkla... Bu kasayı bende buldum ve kaydettim ama hava girişi nasıldır mesh önde yoktur diye kenara koydum alıyorum ozaman.
hahaxd dedi: Bilgisayar Kasası - Kasa Modelleri - n11 Bilgisayar Kasası ürünleri binlerce marka, modelleri ve modelleri ile n11'de Bilgisayar Kasası modelleri ve fiyatları için tıklayın. Uygun fiyatlı urun.n11.com Genişletmek için tıkla... Bu kasayı bende buldum ve kaydettim ama hava girişi nasıldır mesh önde yoktur diye kenara koydum alıyorum ozaman.