750 Tl Oyuncu monitor önerisi

sedat01

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar belirttiğim gibi bütçem max. 750 Tl genellikle oyun oyniyacağım için alıyorum. Özellikle büyük olmasını istiyorum vede ince ve zarif olmasını tavsiyelerinizi bekliyorum.

Bu olabilir fakat bu fiyatlara çıkacak iseniz 144 Hz güzel bir şey almalısınız 300-400 TL daha katıp.
SAMSUNG 27" S27D590P GENİŞ EKRAN LED MONİTÖR - Vatan Bilgisayar
S27D390H | SAMSUNG Levant

Bu ürünlerden birini almanızı şiddetle tavsiye ediyorum. Aradaki fiyat farkını sonuna kadar hak ediyor.
24" G2460Pqu GENİŞ EKRAN GAMİNG MONİTÖR - Vatan Bilgisayar
AOC G2460PQU 24 1920x1080 1ms LED Monitör - kliksa.com

http://www.kocpa.com/asus-24-vg248qe-dp-oyuncu-monitoru-siyah-1ms-pmu10960
Asus 24" Vg248Qe Geniş Ekran Led Monitör - Vatan Bilgisayar

Ayrıca bakınız:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Arkadaşlar dediğim gibi bütçem maximum 750 Tl. Bu bütçenin üstüne çıkamam veya olurda çıkabilirsem 900 Tl de olabilir ama 900 Tl'yi malesef aşamam.

O zaman bunu alın derim:
SAMSUNG 27" S27D590P GENİŞ EKRAN LED MONİTÖR - Vatan Bilgisayar
Samsung S27D590P 27" 5ms Full HD 2x HDMI Siyah PLS Led Monitör | sanalmarketim

Fiyatı yüksek bulursanız boyut olarak biraz küçüğünü alın:
SAMSUNG 23.6" S24D590P GENİŞ EKRAN LED MONİTÖR - Vatan Bilgisayar

Fakat profesyonel bir oyuıncu iseniz ve genelde oyun oynayacaksanız AH-IPS almayın. Yukarıda 1100 TL fiyatı olan monitörler aradaki fiyat farkına değecektir.
Bu gün vatan bilgisayara gittim ve sizin dediğiniz monitorler yokdu bende orda bir görevliden rica ettim bana önerdiği monitor 27" VS278H GENİŞ EKRAN LED MONİTÖR - Vatan Bilgisayar açıkcası ben beğendim özellikle tepki süresinin 1 ms olması çok güzel sizin görüşleriniz nedir ?

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı