Arkadaşlar PSU'mu sattım o ve montaj işlerinden ve kablolamadan pek de anlamadığım için Vatan'dan alıp orada taktıracağım sizce aradaki 300 lira farka değer mi?
High Power 750W 80+ Gold 14cm Fanlı Tam Modüler Güç Kaynağı en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
High Power Element Smart 750W Mavi Ledli 80+ Bronze 56A@12V en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
FSP Hydro G 750 Serisi 80Plus Gold 750W Full Modüler Power en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
High power olanları önermem. İyi markadır fakat birisinin ışığı çok kalitesiz duruyor. Diğeri de 14 cm fana sahip. Eğer kasanıza uyuyorsa alabilirsiniz. Geri kalanı güzel. Bütçenize göre seçin.
High power olanları önermem. İyi markadır fakat birisinin ışığı çok kalitesiz duruyor. Diğeri de 14 cm fana sahip. Eğer kasanıza uyuyorsa alabilirsiniz. Geri kalanı güzel. Bütçenize göre seçin.
Kaç cm olması idealdir? Şuan Dark N10 kasa kullanıyorum ama şu kasaya geçmeyide düşünüyorum daha mı güzel olur size hava akışı? Onun dışında modüler 75 watt PSU öneriniz var mıdır başka?
Kaç cm olması idealdir? Şuan Dark N10 kasa kullanıyorum ama şu kasaya geçmeyide düşünüyorum daha mı güzel olur size hava akışı? Onun dışında modüler 75 watt PSU öneriniz var mıdır başka?