7500 TL 1660 Ti'li Gaming laptop önerisi

Celebrimborr

Centipat
Katılım
7 Aralık 2019
Mesajlar
20
Yer
Ankara
Selamlar, düşünmekten kafayı yediğim şu sıralar artık canıma tak etti ve bir karara varıp almadan önce son kez bir canım foruma sorayım istedim. DotA2, Sea of Thieves ağırlıklı oynadığım oyunlar olacak. Az ısınması benim için önemli, aklımda Monster Tulpar serisi var lakin iyi yorumlar ve kötü yorumlar eşit neredeyse, bir türlü anlam veremedim, çok ısınıyor diyenler var.
 
ben bayadır araştırıyorum. kur sebebiyle sürekli fiyatlar artıyor yine indirim beklemekteyim. i7 9750h ve 1660ti içeren en ucuz cihaz tulpar. t5 v19.1'di sanırım.
ha bu arada şahsi fikrim söylediğin oyunlar için 1660ti gerekmiyor, daha uygun bir şey de bakabilirsin.
 
Şu an trendyol da indirimler başladı ülkemdeki indirimleri pek yapıcı bulmasamda eğer bu standartlara haiz bir ürün bulursam buraya atarım, şu sıralar monster markalı dizüstü bilgisayarlar fiyat konusunda artış sağlarken asus rog serisi biraz düşüşe geçti gibi.
 
Dostum ben de senin gibiydim. O yüzden uzun da olsa yardımcı olmaya çalışacağım. Monsterla başladım. Olumsuz yorumları okuyunca vazgeçtim. Sonra msi veya asusa yönelme kararı aldım. Sonra gittigidiyordan (gpnteknoloji mağazasından) 7200 e msi gf65 modelini aldım.Kaba taslak olarak 1660ti, 9300h , 8gb ram, 120hertz, 512 gb ssd özelliklerine sahip. Ürün genel olarak güzel ve hafif(1.86kg). Cooler boost denilen olayı var 6400 rpm e kadar çıkan 2 fan ciddi iyi soğutuyor. Ama bu moda çok ısınırsa alıyosun zaten. Ben şuan lol vs cs indirdim(Çok zorlamaz.).Ne yalan söyleyeyim çok ısınmıyor 80 i çok geçmiyor. Burdaki sıkıntım daha %50 kullanımı geçiremedim ekran kartını. Ama % 40 ile de iyi fpsler alıyosun. Muhtemelen oyun ağırlaştıkça kullanım artacak. Bu da sıkıntı sayılmaz aslında. Yine de ben bi yolunu buluo daha fazla çalıştırmaya çalışacağım.Bilgisayarı altının neredeyse hissetmiyosun ısındığını. Klavyenin ekranla birleştiği yere doğru yaklaşık 3 cmlik bir boşluk var. Orası ısınıyor biraz ama klavyede hissetmiyosun. Çok az hissettiriyor. Üründen genel olarak memnunum sadece bataryasından memnun değildim. Onda da bilgisayar turbo modda olduğu içinmiş dün farkettim. Msiın batarya kalibrasyonu uygulaması var. Onu yapıp inşallah bugün eco modda deneyeceğim deneyimlerimi yazarım unutmazsam. Başka sorun olursa sor.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı