7500 TL bütçe ile PC mi PS5 mi?

Oyun fiyatları düzgün olsa PS5 derdim ama PC daha mantıklı şu zamanda (tabi ekran kartı bulabilirsen). Açıkçası Sony'nin Exclusive oyunları bile tek başına Xbox'ı döver fakat Gamepass den dolayı bizde daha uygun oluyor. İmkan olsa PlayStation 5 oyun için çok güzel olurdu aynı ikilemde bende kaldım PC toplamıştım bir kaç ay önce.
 
Stokları beklemen.

Stoklar gittikçe bozuluyor.

Series X daha mantıklı olur, elinde 4K TV varsa. Alırsın 30₺'ye Game Pass üyeliği, keyfine bakarsın. Ama normal oyun almak istersen pahalı konsollarda, fakat şu an ne yazık ki PC alınmaz. Çip sorunu 2022'nin başına doğru çözülecek gibi. Kurdan bahsetmiyorum bile.

Hocam Game Pass'de oyunlar yavaş yavaş sistemden çıkıyor evet oyun geliyor ama bu oyunlar genelde Microsoft'un çıkardığı oyunlar bir de çıktığı zamandan 3 sene falan geçmiş oyunlar.
 
Oyun fiyatları düzgün olsa PS5 derdim ama PC daha mantıklı şu zamanda (tabii ekran kartı bulabilirsen). Açıkçası Sony'nin exclusive oyunları bile tek başına Xbox'ı döver fakat Game Pass'den dolayı bizde daha uygun oluyor. İmkan olsa PlayStation 5 oyun için çok güzel olurdu aynı ikilemde bende kaldım PC toplamıştım birkaç ay önce.

Memnun musun dostum.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı