7500 TL Monitör Dahil Sistem Tavsiyesi

Aygün4114

Hectopat
Daha fazla  
Ben böyle bir sistem topladım. Sistem uyumlu mu, bu fiyata daha iyi bir sistem toplanabilir mi? Fikir ve önerilerinizi bekliyorum.

Screenshot_20171110-180617.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Sistem uyumlu. Fakat GTX 1080 ile monitör seçiminiz bana kalırsa olmamış. Sebebi ise monitörün ekran kartının hakkını veremeyecek olması.
gasd.png

Hangi amaçla kullanacağınızı söylerseniz monitörle birlikte daha uygun parçalar seçilebilir.

Sistem uyumlu. Fakat GTX 1080 ile monitör seçiminiz bana kalırsa olmamış. Sebebi ise monitörün ekran kartının hakkını veremeyecek olması.
Eki Görüntüle 266494
Hangi amaçla kullanacağınızı söylerseniz monitörle birlikte daha uygun parçalar seçilebilir.
Oyun amaçlı kullanıcam monitör konusunda bende emin değilim sizin tavsiyeniz nedir.

@Aygün4114 benim önerdiğim sistemi alabilirsin istersen :) Biraz düşün, taşın, eğer ki beğenmediysen ya da bir sıkıntıya sokuyorsa seni söyle farklı bir tavsiye veririz sana.
1 monitör e 2 bin lira vermek istemiyorum bunun yerine +ssd yada ram eklemesi bana daha mantıklı geliyor monitör oyunu ne kadar etkiliyor bu konuda fazla bilgim yok ekran kartını düşürüp tavsiye ettiğiniz monitör ü alabilirim ancak

1 monitör e 2 bin lira vermek istemiyorum bunun yerine +ssd yada ram eklemesi bana daha mantıklı geliyor monitör oyunu ne kadar etkiliyor bu konuda fazla bilgim yok ekran kartını düşürüp tavsiye ettiğiniz monitör ü alabilirim ancak
Katılmıyorum, GTX 1080 kartı için en az 144Hz Monitör lazım ama sana F/P ürün önerdim, hemen fiyatına bakıp gereksiz deme. Ayrıca senin gibi bütçesi 7.500 TL olan arkadaşlara bu sistemin benzerini önerdik ve Monitör olarak ise bunu ekledik. Kesinlikle bu sistemi almalısın, bütçeyi zorluyorsa İşlemciyi R5 1500X yapıp Anakartı Asus Prime B350M-K yapabilirsin.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı