gokaydinhasan
Hectopat
Merhaba,
Bütçem 7500 lira ama 6xxx bandı benim için daha uygun olur, istediğim monitörde aradığım özellikler:
-En az 144Hz olması.
-Mümkünse yükseklik ya da en azından açı ayarı bulunması.
Kavisli olmasıyla düz olmasının hiçbir farkı yok eski monitörüm kavisliydi ama düz panel olup görüntü/tazeleme kalitesi daha yüksek olacaksa o tercihim olur birebir aynı özelliklerde hangisi ucuzsa onu alırım.
Oyun odaklı kullanacağım denebilir. Eski monitörümde ghosting sorunu olduğu için bunun olmamasına dikkat ederim,
Kendim bu fiyatta şu monitörleri buldum ama seçmem gereken panel konusunda çok bilgili değilim. VA ve özellikle IPS popüler duruyor ama farklarını bilmiyorum.
Viewsonic VX2428
Asus VG24VQ1B
MSI G2412 (PttAVM'de bir satıcıda mevcut ama güvenilir olduğuna emin değilim)
Daha uygun fiyatta kaliteli önerilerinizi bekliyorum, şimdiden teşekkürler.
Bütçem 7500 lira ama 6xxx bandı benim için daha uygun olur, istediğim monitörde aradığım özellikler:
-En az 144Hz olması.
-Mümkünse yükseklik ya da en azından açı ayarı bulunması.
Kavisli olmasıyla düz olmasının hiçbir farkı yok eski monitörüm kavisliydi ama düz panel olup görüntü/tazeleme kalitesi daha yüksek olacaksa o tercihim olur birebir aynı özelliklerde hangisi ucuzsa onu alırım.
Oyun odaklı kullanacağım denebilir. Eski monitörümde ghosting sorunu olduğu için bunun olmamasına dikkat ederim,
Kendim bu fiyatta şu monitörleri buldum ama seçmem gereken panel konusunda çok bilgili değilim. VA ve özellikle IPS popüler duruyor ama farklarını bilmiyorum.
Viewsonic VX2428
Asus VG24VQ1B
MSI G2412 (PttAVM'de bir satıcıda mevcut ama güvenilir olduğuna emin değilim)
Daha uygun fiyatta kaliteli önerilerinizi bekliyorum, şimdiden teşekkürler.
Son düzenleyen: Moderatör: