7500 TL monitör önerisi

Bütçe
7500

gokaydinhasan

Hectopat
Merhaba,
Bütçem 7500 lira ama 6xxx bandı benim için daha uygun olur, istediğim monitörde aradığım özellikler:
-En az 144Hz olması.
-Mümkünse yükseklik ya da en azından açı ayarı bulunması.

Kavisli olmasıyla düz olmasının hiçbir farkı yok eski monitörüm kavisliydi ama düz panel olup görüntü/tazeleme kalitesi daha yüksek olacaksa o tercihim olur birebir aynı özelliklerde hangisi ucuzsa onu alırım.

Oyun odaklı kullanacağım denebilir. Eski monitörümde ghosting sorunu olduğu için bunun olmamasına dikkat ederim,

Kendim bu fiyatta şu monitörleri buldum ama seçmem gereken panel konusunda çok bilgili değilim. VA ve özellikle IPS popüler duruyor ama farklarını bilmiyorum.

Viewsonic VX2428

Asus VG24VQ1B

MSI G2412 (PttAVM'de bir satıcıda mevcut ama güvenilir olduğuna emin değilim)

Daha uygun fiyatta kaliteli önerilerinizi bekliyorum, şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu monitör işinizi görür.

Hocam fiyat olarak uygun duruyor ama tanıdık birinden 1 yıllık garantisi devam etmekte olan bir monitör buldum 2k 165 (180OC) hz bir monitör buldum 7500 liraya satabileceğini söyledi internette benzer özellikteki monitörlere göre çok uygun olduğunu düşündüm almayı düşünüyorum ama size de sorayım şu model:

LG Ultragear 27GP850-B

Hocam fiyat olarak uygun duruyor ama tanıdık birinden 1 yıllık garantisi devam etmekte olan bir monitör buldum 2K 165 (180OC) Hz bir monitör buldum 7500 liraya satabileceğini söyledi internette benzer özellikteki monitörlere göre çok uygun olduğunu düşündüm almayı düşünüyorum ama size de sorayım şu model:

LG Ultragear 27GP850-B

Monitörlerde sıfır almak en mantıklısı dostum, ya bütçeni 8-9K yap 2K al ya da 1080p al.

Konu 'Viewsonic VX2428 (J) sandığınız kadar iyi bir monitör değil!'
Viewsonic VX2428 (J) sandığınız kadar iyi bir monitör değil!

Hocam önerdiğiniz monitör kağıt üstünde iyi duruyor ama düzgün inceleme ve araştırma yapılması ve ona göre kıyaslama yapılması taraftarıyım. Bunu al demek biraz kör bir önerme şekli. Çok bilgili olmadığımı söyledim ama sizlerden yardım istemenin sebebi de bu. Neden onu tercih etmem gerektiğini bilmek istiyorum. İkinci el almak istediğim monitörün de ne kadar iyi olduğunu bilmiyorum ama yabancı youtube kanallarında kendi bandında oldukça sevilen bir monitör olduğunu gördüğüm için buna yöneldim.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

27" IPS ve 180 Hz olarak 27G4X onerebilirim. 25", 240 Hz ve VA olarak da R25F-30 onerebilirim.

1000 TL asarsan 2K 180 Hz IPS olan 27M2N5500'u onerebilirim.

2. ele niyetin varsa yasadigin ili belirtirsen oneri yapabilirim.

27" IPS ve 180 Hz olarak 27G4X onerebilirim. 25", 240 Hz ve VA olarak da R25F-30 onerebilirim.

1000 TL asarsan 2K 180 Hz IPS olan 27M2N5500'u onerebilirim.

2. ele niyetin varsa yasadigin ili belirtirsen oneri yapabilirim.
25 inc bakıyorsa kesinlikle g4 odyssey öneririm cok iyi

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı