7500 TL oyun bilgisayarı tavsiyesi

SSD kronik sorunlu, aynı fiyata B460 çipset anakart alınıyor. Ayrıca işlemci ve anakart PCIe 3.0 destekli. Kartın performansı yarı yarıya düşecek.

PSU 650W olup kasayı ucuzlatma imkani var mı hocam?

Biraz dip fiyat zaten bunlar ama, 2. el daha ucuza kasa+PSU alınabilir belki.
SSD kronik sorunlu, aynı fiyata B460 çipset anakart alınıyor. Ayrıca işlemci ve anakart PCIe 3.0 destekli. Kartın performansı yarı yarıya düşecek.
Yani, az daha koyup 510 veya 460 alınabilir tabi de en dip fiyat olsun diye :/
Aynen sorunlu bir kart. Ben de geçen gün öğrenmiştim.
Denk gelmedi bana hiç, atsanız ya konuyu.

Konu Mesajı '7000 TL PC toplama'
7000 TL PC toplama
Okudum hocam 500w psu önermişler oraya yazmayıp yeni konuda talepte bulundum.
Bilmedigim için soruyorum hocam 6500xt için işlemcininde 4.0 olması gerekli mi? Sadece anakart 4.0 olsa yeterli mi?

Bilmedigim için soruyorum hocam 6500xt için işlemcininde 4.0 olması gerekli mi? Sadece anakart 4.0 olsa yeterli mi?
Kartın performansı yarı yarıya düşmüyor tabi ki de yine de tam verim alınamıyor ve evet işlemcinin de 4.0 olması lazım. 11. nesil intel + 400 ve üzeri anakart (11. nesil ile 500 serisi anakart gerekiyordu galiba bu yüzden zaten 500 serisi anakart lazım) veya Ryzen 3. nesil + 550 seri anakart lazım.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı